Smartphone batterij vervangen bij Repear

batterij 1

Niets is zo vervelend dan een batterij die snel leeg is of een smartphone die helemaal niet meer wil opladen. Daarom kan je bij Repear terecht om jouw smartphone batterij te vervangen. Wij hebben alle interne accu’s van ieder merk en model op voorraad, waardoor onze reparaties vaak binnen een paar uur al klaar zijn!

Benieuwd hoe wij smartphone batterij vervangen aanpakken, wat hierbij komt kijken, en hoe je er zeker van kan zijn dat je een goede reparatie krijgt? Wij lichten het toe. Wil je echter direct een afspraak inplannen om jouw batterij te laten vervangen, vul dan simpelweg jouw gegevens in, dan regelen wij de rest.

batterij 2

Wanneer laat je een telefoon batterij vervangen

De meest voorkomende smartphone batterij problemen die wij bij Repear tegenkomen zijn:

 • De smartphone batterij gaat heel snel leeg tijdens normaal gebruik.
 • De smartphone is ouder dan één jaar en de batterij gaat niet zo lang meer mee.
 • De accu laadt slecht tot helemaal niet meer op.
 • De klant vermoedt dat er iets mis is met de batterij vanwege een externe reden.

Sommige van deze problemen zijn heel eenvoudig vast te stellen. Batterij gaat niet lang meer mee en jouw toestel is al wat ouder? Grote kans dat een nieuwe accu dit op zal lossen. Maar bij conceptuele problemen zoals een smartphone die niet meer op kan laden kan er sprake zijn van een ander probleem. Daarom doen onze technici altijd een gratis probleemanalyse om het exacte defect vast te stellen.

Zo werkt een telefoon accu reparatie

Telefoons worden steeds dunner, jammer genoeg heeft dit het gevolg dat accu’s niet meer eenvoudig te vervangen zijn. Waar vroeger de vervangbare accu de norm was, maakt ieder merk tegenwoordig gebruik van vastgelijmde, dunne accu’s. Om deze te kunnen vervangen heb je specialistisch gereedschap en uitgebreide kennis nodig. En juist daar kiezen klanten voor Repear: wij werken met de modernste machines en gereedschap, maar beschikken ook over jarenlange ervaring met Apple, Samsung en andere smartphone merken.

In theorie is een smartphone batterij vervangen slechts een paar stappen:

 • Maak de telefoon open
 • Haal de accu los van de plakstrips
 • Breng nieuwe plakstrips aan
 • Sluit de nieuwe accu precies goed aan
 • Maak de smartphone weer dicht

In de praktijk komt hier veel meer bij kijken. Het is onmogelijk om alle kleine details op te noemen waar Repear rekening mee houdt. Echter zijn er een aantal belangrijke zaken die we toch even op willen sommen:

 1. Wij gebruiken alleen originele accu’s. Namaak batterijen hebben niet alleen slechte prestaties, ze kunnen ook nog eens schadelijk zijn voor de smartphone zelf. Daarom maakt Repear alleen gebruik van originele onderdelen.
 2. Wanneer je een smartphone openmaakt moet je rekening houden met de waterdichtheid. De meeste smartphones hebben een speciaal membraan om water buiten de gevoelige onderdelen te houden. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat de waterdichtheid blijft behouden.
 3. Om er zeker van te zijn dat jouw nieuwe batterij het gewoon blijft doen krijg je altijd 18 maanden garantie op onze reparatie.
 4. Het installeren van een nieuwe accu duurt bij sommige zaken soms dagen tot weken, maar niet bij Repear; Wij doen dit in de meeste gevallen binnen 1 uur!
winkel-2

Vul je gegevens in en plan een afspraak

Met een goede batterij kan een smartphone vaak nog jarenlang meegaan. Wil jij nu ook een afspraak maken met Repear in Amsterdam om zo snel mogelijk jouw telefoon batterij te vervangen? Vul dan jouw gegevens in, dan regelen wij de rest.

ALTIJD BIJ REPEAR:

RE-PEAR_ICON_LAAGSTE-PRIJS-GARANTIE_ORANJE-GROEN_100x100

Laagste prijs
garantie

RE-PEAR_ICON_ZORGVULDIG-DESKINDIG-REPARATIE_ORANJE-GROEN_100x100

Origineel gecertificeerde onderdelen

RE-PEAR_ICON_HYGIENISCH-GEREINIGD_ORANJE-GROEN_100x100

TOESTEL HYGIENISCH
GEREINIGD

RE-PEAR_ICON_18-MAANDEN-GARANTIE_ORANJE-GROEN_100x100

18 MAANDEN
GARANTIE