De 7 garanties van Repear

Afbeelding1

Onze reparatiewinkel in Amsterdam had een paleis kunnen zijn, want bij Repear is de klant echt koning. Onze medewerkers en monteurs zetten zich iedere dag in om de beste service en reparaties te leveren.

Om er zeker van te zijn dat u bij ons de hoogste kwaliteit reparaties krijgt voor de scherpste prijs werken wij met de 7 zekerheden van Repear. Dit zijn zeven harde zekerheden waar u hoe dan ook vanuit kan gaan.

Benieuwd wat Repear specifiek voor u en uw elektronica probleem kan betekenen? Neem eens vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze winkel. Dan zullen we samen naar de snelste en beste oplossing kijken.

Gewoon 18 maanden garantie

Als het gaat om garanties dan is onze reparatiegarantie misschien wel de belangrijkste. Wij gebruiken alleen kwalitatieve onderdelen waar wij zelf 100% achter durven staan. Hierdoor weten wij zeker dat onze reparaties het heel lang volhouden. Sterker nog, hier zijn wij zo zeker van dat wij standaard 18 maanden garantie geven op alle reparaties. Jouw nieuwe scherm, accu of camera zijn dus anderhalf jaar gegarandeerd goed. Dit is 3x langer dan de meeste andere zaken bieden, en dat zegt veel.

Bijna alles binnen 1 uur gerepareerd

Niets is zo vervelend als een kapotte smartphone, tablet of smartwatch. Het laatste wat je wil is jouw device dagenlang kwijt zijn voor een langzame reparatie. Daarom zorgen wij bij Repear ervoor dat bijna alle reparaties binnen 1 uur klaar zijn. Effectief betekent dit dat je met een kopje koffie thee bij ons in de winkel plaats kan nemen terwijl jouw toestel ter plekke gerepareerd wordt. Liever even de stad in? Dat kan ook. Geef je telefoon af bij Repear en loopt direct een rondje door het centrum van Amsterdam. Meestal hebben we jouw smartphone al gerepareerd voordat jij jouw tweede winkel in kan lopen. Dat is de professionaliteit van onze specialisten.

winkel-2

Gratis vrijblijvend vooronderzoek

Vaak is het algemene probleem van een smartphone makkelijk vast te stellen. ‘Een barst in het scherm’ is vaak de aanleiding voor een schermreparatie. ‘Een slechte batterij’ is de aanleiding voor een accu vervangen. Maar niet alle problemen zijn altijd zo doorzichtig.

Daarom voeren onze specialisten altijd een gratis vrijblijvend vooronderzoek uit op jouw toestel. Tijdens dit onderzoek kijken we niet alleen naar het oppervlakkige probleem, maar ook naar de mogelijke oorzaken en oplossingen. Blijkt jouw scherm niet te werken omdat een kabeltje los zit, dan is een nieuw scherm natuurlijk niet direct nodig.

Ons vooronderzoek is compleet vrijblijvend. Dit houdt in dat je na het vooronderzoek zelf kan kiezen wat juist wel of niet moet gebeuren. Wil je toch geen gebruik maken van Repear? No hard feelings.

Specialisten met kennis en ervaring

Om de beste reparaties van Nederland te kunnen bieden heeft Repear de beste monteurs nodig. Daarom zorgen wij ervoor dat onze monteurs niet alleen veel kennis van smartphone en elektronica hebben, maar dat ze ook up to date blijven betreffende de nieuwste technieken en smartphone modellen. Het maakt niet uit of je een iPhone uit 2015 hebt of een nieuwe Samsung die pas een week uit is, wij hebben altijd iemand op locatie met diepgaande kennis.

Altijd originele en kwalitatieve onderdelen

Voor de beste reparaties zijn niet alleen ervaren specialisten nodig, je hebt ook kwalitatieve onderdelen nodig die het jarenlang vol kunnen houden. Waar sommige reparatiewinkels voor goedkope namaak-onderdelen kiezen, geloven wij dat kwaliteit de beste keuze is.

Daarom maken wij alleen gebruik van originele en kwalitatieve onderdelen. Dit zijn in bijna alle gevallen repair-kits, speciale leveringen met originele en nieuwe onderdelen, die wij rechtstreeks van Samsung, Huawei en andere merken kopen.

Er is echter één uitzondering op deze regel: Apple iPhone schermen. Wij hebben gekozen om onze eigen iPhone schermen te produceren. Dit zijn geen directe import schermen, maar onderdelen die speciaal voor Repear worden gemaakt en zijn voorzien van ons eigen logo aan de binnenkant van de onderdelen. Ze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en hebben daarom ook gewoon 18 maanden garantie.

Gratis leentoestel bij grote reparaties

Zoals eerder al gezegd, bijna alle reparaties duren slechts 1 uur. Toch zijn er een aantal reparaties die simpelweg langer moeten duren. Secure en moeilijke reparaties duren langer dan 3 uur en soms zelfs meer dan een dag.

Natuurlijk willen wij niet dat jij zolang zonder smartphone komt te zitten. Daarom krijg je bij reparaties die langer dan 3 uur duren een modern leentoestel mee. Op die manier kunnen wij jou bereiken met updates, maar blijf je zelf ook in de lucht voor vrienden en familie.

No Cure - No pay

Misschien nog wel de meest geruststellende zekerheid van Repear. Wij kunnen met grote zekerheid zeggen dat wij ieder probleem zo goed mogelijk aan kunnen pakken. Van eenvoudige reparaties tot zelfs de meest specialistische moederbord ingrepen, Repear heeft de kennis en apparatuur om dit aan te pakken. Toch kan het voorkomen dat een reparatie simpelweg niet te doen is. In dat geval geldt er een No Cure - No Pay garantie.

Kunnen onze monteurs jouw toestel toch niet repareren, dan betaal je natuurlijk niks! Dat is de zekerheid van een reparatie boeken via Repear.