iPhone reparatie
DEFAULT

Smartphone of tablet stuk?
Kom vandaag nog langs voor een reparatie.

Direct een reparatie boeken

voorbeeld

Ent volor siminie

voorbeeld

Ent volor siminie

voorbeeld

Ent volor siminie

voorbeeld

Ent volor siminie

voorbeeld

Ent volor siminie

voorbeeld

Ent volor siminie

voorbeeld

Ent volor siminie

Hier komt een review plugin

Is jouw scherm telefoon kapot? Dit moet je echt weten

Zit er een barst in jouw scherm? Dan ben je niet de enige. Een kapot of gebarsten scherm is misschien wel de meest voorkomende smartphone defect van Nederland. Toch is de ene barst de andere niet. In sommige gevallen kan je een telefoon scherm heel makkelijk (laten) vervangen, terwijl in andere gevallen de prijs snel op kan lopen. Maar hoe weet je nou wat je nodig hebt, en waar moet je precies op letten als je bij een telefoonwinkel komt.

Repear is al sinds jaar en dag de eerste keuze voor iedereen met smartphone problemen in en om Amsterdam. Onze technici hebben dan ook al honderden toestellen van echt ieder merk en type onder handen genomen. Om jou te helpen hebben wij in dit artikel alles samengevat wat jij moet weten over een telefoon kapot scherm, wat je moet doen wanneer je merkt: mijn scherm telefoon gaat niet meer aan, en waar je op moet letten wanneer je het scherm wil laten vervangen door een telefoonbedrijf.

Moet je een smartphone scherm vervangen?

Zit er slechts een kleine kras in jouw scherm, dan hoef je dit lang niet altijd te vervangen. Nieuwe telefoons zijn voorzien van een speciaal type glaslaag dat extra resistent is tegen breuken en krassen. Denk bijvoorbeeld aan het populaire Gorilla Glass, dat een val van 1,2 meter moet overleven.

Toch zijn krassen en barsten lang niet altijd te voorkomen. Lees je dit artikel, dan heb je dit waarschijnlijk zelf meegemaakt.

Heeft jouw scherm krassen maar ondervind je geen hinder, dan is vervangen niet nodig.

Zitten er diepe krassen op het scherm, of bijvoorbeeld krassen over de camera of vingerafdrukscanner? Dan raden wij wel aan om het telefoonscherm te vervangen.

Bij een barst in het scherm is het heel simpel: laat dit zo snel mogelijk vervangen. Een gebarsten scherm zorgt voor heel veel problemen, naast dat het scherm zelf het slecht doet. Want niet alleen kan je jezelf verwonden aan scherpe randen en losse stukken glas, jouw toestel is erg gevoelig voor vocht en stof.

Want niet alleen water, maar ook waterdamp en stof kan ineens heel gemakkelijk door de barst in het scherm in jouw smartphone dringen. Hierdoor zal er permanente schade ontstaan. Een scherm vervangen hoeft helemaal niet duur te zijn, maar in deze gevallen kan waterschade een total-losse telefoon betekenen.

Hier moet je op letten en naar vragen:

Dus, je hebt besloten om jouw smartphone scherm door een technicus in een telefoonwinkel te laten vervangen. Iets wat wij bij Repear in Amsterdam dagelijks meermaals doen. Hoe weet je nu precies waar je op moet letten, en wat moet je vragen wanneer je in zo’n winkel staat.

Bij Repear geloven wij in eerlijk handelen. Op die manier weet jij als klant precies waar je aan toe bent en betaal je nooit te veel. Jammer genoeg zijn lang niet alle winkels zo oprecht. Voordat je een zaak bezoekt let op het volgende:

Vragen, neem gewoon contact op

Een scherm laten vervangen kan als een hele onderneming klinken, maar eigenlijk is het zo gebeurd. Repear vervangt jouw scherm binnen 3 uur tijd. Barst jouw glas vandaag, dan sta je vanmiddag al weer buiten met een splinternieuw scherm voor een scherpe prijs.

Maar heb jij vragen over het vervangen van een scherm, of weet je niet precies wat je nu moet doen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Je kan ons een Whatsapp bericht sturen, bellen, een mailtje sturen of gewoon bij ons in de winkel langskomen in Amsterdam!

RE-PEAR_APPLE PRODUCTEN_COMPILATIE_V2
 • RE-PEAR_ICON_SCHERM-REPARATIE_ORANJE_100x100

  Altijd gratis screenprotector bij scherm reparatie

 • RE-PEAR_ICON_30-MIN-SERVICE_ORANJE_100x100

  30 minuten service

 • RE-PEAR_ICON_GEEN-HERSTEL-GEEN-BETALLING_ORANJE_100x100

  Geen herstel is Geen betaling

 • RE-PEAR_ICON_WAT-JE-ZIET_ORANJE_100x100

  Wat je ziet is wat je betaald

 • RE-PEAR_ICON_CONTROLE-KEURMEESTERSS_ORANJE_100x100

  Gratis controle door onze keurmeesters

 • RE-PEAR_ICON_SPECIALISTEN_ORANJE_100x100

  Specialisten onder 1 dak

Repear IconRepear

Sarphatistraat 65, Amsterdam

5,0 169 reviews

 • Avatar gerrit serne ★★★★★ een maand geleden
  Arwin, beste gozer, je hebt top werk afgeleverd, mijn iPhone werkt weer prima.Aan alle mensen die een reparatie gaan laten uitvoeren. Laat dat doen doorRepair.nl. Goed snel en service.Van mij krijgen ze een 10+Thanks Gerrit

ALTIJD BIJ REPEAR:

RE-PEAR_ICON_LAAGSTE-PRIJS-GARANTIE_ORANJE-GROEN_100x100

Laagste prijs
garantie

RE-PEAR_ICON_ZORGVULDIG-DESKINDIG-REPARATIE_ORANJE-GROEN_100x100

ALTIJD DE LAATSTE TECHNIEKEN

RE-PEAR_ICON_HYGIENISCH-GEREINIGD_ORANJE-GROEN_100x100

TOESTEL HYGIENISCH
GEREINIGD

RE-PEAR_ICON_18-MAANDEN-GARANTIE_ORANJE-GROEN_100x100

18 MAANDEN
GARANTIE