iPhone reparatie
DEFAULT

Smartphone of tablet stuk?
Kom vandaag nog langs voor een reparatie.

Direct een reparatie boeken

REPEAR HELPT JE GRAAG VERDER

Apple

Huawei

Samsung

Reparaties

Service

Repear is niet alleen de eerste keuze voor smartphone en tablet reparaties in Amsterdam, wij zijn ook de kennisbank van Nederland omtrent alles in de wereld van smartphones en smartphone reparaties. Ons doel is en zal altijd blijven:

‘Nederland helpen om een perfect werkend toestel te hebben.’

Wist je bijvoorbeeld dat er heel veel zaken zijn die je zelf kan doen om jouw smartphone goed te houden? En dat er een aantal reparaties en handelingen zijn waarmee je zelf een smartphone reparatie thuis kan doen zonder dat je hier gereedschap voor nodig hebt?

Wij verwachten niet dat onze klanten thuis een moederbord reparatie uit kunnen voeren. Daar heb je immers gespecialiseerde apparatuur en kennis voor nodig. Maar kleine zaken zoals eerste hulp bij waterschade, het handmatig resetten van je smartphone of het controleren van je accu-gezondheid zijn zaken die iedereen gemakkelijk thuis kan doen.

Om jou zo goed mogelijk te informeren hebben wij een kennisbank ingericht met alle informatie die je nodig hebt om standaardproblemen op te lossen voor jouw specifieke toestel. Zo bieden wij niet alleen informatie voor smartphone en tablets, maar ook gedetailleerde informatie voor iPhones, Samsung Galaxy toestellen en nog veel meer. Van waterschade tot accuproblemen, wij bieden gratis de oplossing voor heel veel zaken die je thuis zelf op kan lossen. Dus ook als je zelf geen ervaring hebt met smartphone reparaties.

Wij zorgen ervoor dat alle informatie actueel is, maar ook zeker oudere toestellen ondersteund. Zo leren we je niet alleen meer over het onderhoud van de nieuwste iPhone, maar ook hoe je zelf een ouder model moet resetten, controleren en repareren.

Kom je er alsnog niet uit, of heb je liever dat een professionele technici naar jouw probleem kijkt? Dan zijn onze experts altijd bereikbaar via Whatsapp, telefoon en mail.  of via de live chat met een vab onze specialisten. Onze specialisten helpen u graag bij het ondersteunen en adviseren van de juiste keus. Natuurlijk ben je ook altijd welkom in onze werkplaats en winkel in het hartje van Amsterdam op het Weesperplein.

Direct een reparatie boeken