Haal & Breng telefoon reparatie Amsterdam

Is uw telefoon defect, gaat het niet meer aan, of zit er een barst in het scherm? Repear telefoon reparatie Amsterdam haalt uw smartphone veilig bij u thuis op, en brengt het binnen 3 uur gerepareerd en als nieuw bij u terug. Kosten: In veel gevallen gratis!

Hoe onze Haal & Breng service precies in elkaar zit zullen we hier toelichten. Wilt u gewoon dat uw smartphone direct opgehaald wordt in Amsterdam zodat u binnen 3 uur weer uw telefoon als nieuw heeft? Vul dan het onderstaande formulier in, bel ons om een afspraak in te plannen of neem contact op via Whatsapp. Dan komt één van onze monteurs zo snel mogelijk bij u langs om uw smartphone op te halen.

Benieuwd naar onze algemene reparatie kosten? U vindt op deze pagina de prijzen van de meeste reparaties voor de meest gebruikte toestellen en merken
Wij halen uw defecte smartphone op

Heel veel mensen hebben geen zin om langs een smartphone reparatie winkel in Amsterdam te gaan. Dit kost tijd en moeite, iets dat u waarschijnlijk veel beter kan besteden aan andere zaken. Daarom halen wij uw telefoon ook gewoon op! Het werkt heel simpel:

1. U vult uw gegevens in via ons ‘Haal & Breng service’ formulier op deze pagina.
2. U laat ons weten wat ongeveer het defect aan uw toestel is, zodat wij ongeveer een idee hebben wat we kunnen verwachten.
3. Vervolgens neemt één van onze specialisten contact met u op om een afspraak in te plannen wanneer u dit schikt.
4. Een specialist komt bij u thuis langs en haalt het toestel op, u krijgt een ontvangstbewijs.
5. Eenmaal terug in onze winkel gaat de een opgeleide monteur direct aan de slag met uw toestel.
6. We beginnen met een probleemanalyse om het exacte defect vast te stellen, en te bepalen welk onderdeel precies vervangen moet worden.
7. Wij laten u de exacte kosten van de reparatie weten. Gaat u akkoord, dan repareren wij het toestel direct.

Uw gerepareerde smartphone binnen 3 uur weer thuis
Repear is razendsnel in telefoon reparatie Amsterdam. Dat komt omdat wij de kennis, techniek en onderdelen allemaal in huis hebben. Zo beschikken wij over getrainde monteurs, professioneel gereedschap en industriële machines om smartphones te repareren, en kunnen werken wij altijd met originele onderdelen.

Met onze jarenlange ervaring is onze workflow compleet geoptimaliseerd. Hierdoor zijn de meeste reparaties al binnen 1 uur klaar en duurt het bijna nooit langer dan 3 uur om uw smartphone klaar te hebben.

Maak je geen zorgen dat wij slordig te werk gaan. Op alle reparaties geven wij standaard 18 maanden garantie. Dat is vaak een jaar extra garantie dan onze concurrentie biedt.

Wanneer onze monteurs klaar zijn met jouw toestel nemen we het antibacterieel af, zodat u er zeker van bent dat uw telefoon als nieuw aanvoelt en helemaal schoon is. Wij geven u vervolgens een seintje, en brengen uw gerepareerde smartphone persoonlijk bij u langs in Amsterdam. U kunt zelf kiezen waar: thuis, op het werk en zelfs op school.

Kosten: Vanaf 2 telefoons gratis Haal & Breng smartphone service

Dat leest u goed, bedrijven en particulieren die 2 of meer toestellen aanbieden voor onze Haal & Breng smartphone reparatie Amsterdam service krijgen een gratis Haal & Breng service.

Nu snappen we dat veel klanten slechts 1 toestel hebben om aan te melden ter reparatie. Daarom houden we ook voor deze klanten de kosten zo laag mogelijk:

Situatie Kosten voor Haal & Breng service
1 Defecte smartphone € 19,95
1 Defecte smartphone – Studentenkorting € 9,95
2 Of meer defecte smartphones Gratis
Langdurige samenwerking (voor bedrijven) Neem contact op voor een oplossing op maat

Welke toestellen repareert Repear?
Alle! Serieus, u kunt bij ons terecht voor alle vormen van reparatie, voor ieder type en merk toestel. Wij beschikken over een grote voorraad aan reparatie kits en originele reparatie onderdelen voor:

– Apple iPhones
– Samsung toestellen
– Huawei toestellen
– Motorola toestellen
– OnePlus toestellen
– En nog heel veel meer.

Vermeld bij de aanmelding van uw toestel om welk merk en model het gaat, dan kunnen onze monteurs direct de onderdelen voor uw reparatie klaarleggen. Op die manier is uw toestel nog sneller klaar en kunt u binnen een paar uur weer genieten van een verwerkende smartphone.

Voorwaarden Haal & Breng smartphone reparatie service in Amsterdam
Bij Repear is heel veel mogelijk en wij denken graag met de klant mee om de beste reparatie te leveren. Er zijn echter wel een paar voorwaarden:

Alleen voor locaties in Amsterdam. Als telefoon reparatie Amsterdam service helpen wij iedereen in de hoofdstad van Nederland. Omdat wij de smartphones persoonlijk ophalen en binnen 3 uur weer terugbrengen kunnen wij op dit moment deze service nog niet buiten Amsterdam aanbieden.

Waterschade reparatie duurt langer. Waterschade is een vorm van schade dat heel moeilijk te repareren is. Dit komt omdat wij ieder onderdeel van de telefoon apart moeten controleren of het defect is, het toestel moet gedroogd worden, en we moeten heel voorzichtig te werk gaan om kortsluiting te voorkomen. Om deze reden is waterschade reparatie voor uw eigen risico, en valt het niet onder onze garantie. Daarnaast duurt het bijna altijd langer dan 3 uur om deze smartphone reparatie uit te voeren.

Korting alleen op vertoon van geldige studiekaart. Om studenten en leerlingen een steun in de rug te geven, bieden wij op vertoon van een geldige studiekaart korting op onze Haal & Breng service. Dit mag een Universiteit kaart, HBO studiekaart, MBO studiekaart of bewijs van inschrijving aan een middelbare school zijn.

Vorig artikel Smartphone defect? Repear fixt het binnen een uur