iPhone achterkant vervangen

Is de glazen achterkant van jouw iPhone  gebarsten? Gevaarlijk en natuurlijk helemaal niet mooi! Gelukkig kunnen wij bij Repear dit professioneel repareren dankzij onze gespecialiseerde laser. Deze snijdt automatisch de achterkant veilig los zonder enige schade. Daarna plaatsen wij graag een nieuwe iPhone  achterkant.

Als enige in Amsterdam een razendsnelle reparatie

Het bijzondere van Repear is dat wij als één van de enige bedrijven in Amsterdam beschikken over de apparatuur die nodig is om een iPhone achterkant te vervangen. Bijna alle reparatie services in Nederland moeten voor dit type reparaties jouw telefoon opsturen naar speciale winkels zoals die van ons. Hierdoor is een toestel vaak dagen tot weken weg.

Niet bij Repear, bij ons sta je binnen een paar uur weer buiten met een gloednieuwe iPhone   achterkant. Wil jij jouw iPhone niet dagenlang kwijt zijn? Kies dan absoluut voor Repear.

Waarom vervang je een iPhone achterkant?

Er zijn verschillende redenen waarom je een iPhone   achterkant wilt vervangen. De meest voordehand liggende reden is natuurlijk: ‘een gebarsten achterkant’.

Niet alleen staat een gebroken achterkant lelijk, het geeft ook een onveilig gevoel. Je wilt natuurlijk geen verwondingen oplopen aan je vingers en handen tijdens normaal gebruik.

Maar wist je dat een gebroken achterkant nog veel meer implicaties heeft? Barsten in het glas stellen jouw iPhone in zijn geheel kwetsbaar voor stof en waterschade. Normaliter is jouw toestel hier bestendig tegen, maar water en stof kruipt gemakkelijk tussen het glas en kan tot fatale schade leiden. Wij raden daarom altijd aan om een kapotte iPhone achterkant zo snel mogelijk te vervangen, want slechts het kleinste beetje water kan al tot permanente schade leiden.

Niet iedere reden hoeft uit veiligheid te zijn. Je kan namelijk ook de achterkant van jouw iPhone laten vervangen als je simpelweg een nieuwe kleur achterkant wilt hebben. Wij hebben alle standaard kleuren waarin jouw iPhone geleverd wordt op voorraad. Wil je een compleet nieuwe look maar geen dure nieuwe iPhone kopen? Laat dan simpelweg een nieuwe achterkant zetten!

Veelgestelde vragen

Vraag: Moet ik mijn iPhone  achterkant vervangen?

Antwoord: Van ons moet je natuurlijk niets! Maar als je jouw telefoon nog jarenlang wilt kunnen gebruiken dan raden we je persoonlijk aan om dit wel te laten repareren. Een kapotte achterkant zorgt gewoon voor een kortere levensduur en een verschrikkelijk hoge kans op stof en waterschade. Mocht liever een nieuw toestel kopen dan kun je altijd jouw kapotte iPhone aan ons verkopen!

Vraag: Hoe lang duurt het om een iPhone (model) achterkant te vervangen?

Antwoord: Ondanks dat wij zelf alle apparatuur en onderdelen in huis hebben is dit wel een tijdsintensieve ingreep. Daarom doen wij er langer dan een half uur over. Het is echter wel gewoon mogelijk om in de winkel te wachten terwijl jouw reparatie wordt uitgevoerd. Gemiddeld doen wij er 1 tot 3 uur over afhankelijk van de ernst van de schade aan de achterkant.

Vraag: Hoe zit het met garantie?

Antwoord:Bij Repear maken wij alleen gebruik van onderdelen van de hoogste kwaliteit. Om die reden krijg je gewoon de volle 18 maanden garantie op jouw nieuwe iPhone achterkant. Let wel op: laat je jouw iPhone vallen en breekt de achterkant weer, dan valt dit natuurlijk niet onder de garantie. Maar mocht er ook maar iets mis zijn met onze nieuwe achterkant, dan krijg je zonder moeite een gratis reparatie.

Vraag: Is mijn toestel na de reparatie weer waterdicht?

Antwoord: Ja! Wij plaatsen de achterkant op dezelfde manier als Apple dat doet, dus de achterkant is weer water en stofbestendig. Let wel op: waterdichtheid wordt bewerkstelligd door een membraan in de smartphone zelf. Deze waterdichtheid neemt na jaren gebruik wel een beetje af. Dit geldt voor iedere waterdichte en waterafstotende smartphone op de markt en staat los van deze reparatie.

Vorig artikel iPhone Face ID reparatie