iPhone Face ID reparatie

Bijna alle nieuwe iPhones sinds de iPhone X zijn uitgerust met het hypermoderne Face ID. Deze sensor array is veel meer dan alleen een camera, het is een complex systeem dat o.a. gebruik maakt van een dot projector om jouw gezicht driedimensionaal vast te leggen. Een foto van jouw gezicht kan dus niet gebruikt worden om jouw iPhone te openen.

Jammer genoeg is dit systeem wel gevoelig voor schade. Water, een val en vele andere vormen van schade kunnen ervoor zorgen dat jij op dit moment op zoek bent naar iPhone  Face ID reparatie in Amsterdam.

Wij van Repear staan iedere dag voor je klaar met razendsnelle reparaties voor een scherpe prijs. Zo sta je meestal al binnen 30 minuten weer buiten met een iPhone die weer werkt als nieuw.

Hoe herken je Face ID problemen

Er zijn een aantal symptomen die erop kunnen wijzen dat jouw Face ID defect is. Als onze technici vaststellen dat een onderdeel vervangen moet worden dan kunnen wij dit direct met kwaliteitsonderdelen doen, kan het probleem zonder reparatie verholpen worden dan doen wij dit natuurlijk ook graag voor je. De meest voorkomende Face ID problemen herken je alsvolgt:

1. Jouw iPhone wil niet meer openen zonder code.
  2. Er zit een barst of grote kras aan de bovenkant van jouw iPhone.
  3. Bij het instellen van jouw gezicht op jouw iPhone krijg je een foutmelding.

Gegarandeerd succes met Repear reparaties

Repear zet zich iedere dag in voor een glimlach van onze klanten. Dit zijn geen loze woorden; dit menen wij. Daarom hanteren wij een No Cure – No Pay beleid. Kunnen wij jouw iPhone niet repareren, dan hoef je hier niks voor te betalen. Gelukkig komt dit eigenlijk niet voor, want onze technici zijn gespecialiseerd in Apple producten zoals de iPhone . Sterker nog, op iedere reparatie geven wij maar liefst 18 maanden garantie. Blijkt de Face-ID reparatie na 18 maanden toch niet goed te zijn geweest? Dan vervangen wij dit alsnog geheel kosteloos.

Veel gestelde vragen over Face ID reparatie

Vraag: Heeft een ander kapsel invloed op Face ID?

Antwoord: De dot-projector maakt een zeer gedetailleerde 3d scan van jouw gezicht. Het veranderen van je kapsel of het dragen van een pet zullen hier geen invloed hebben. Het dragen van een (grote) zonnebril of plastische chirurgie wel. Verandert jouw uiterlijk ineens, zoals een litteken, lange baard, etc, dan kan Face ID je niet meer herkennen. Door je gezicht opnieuw in te stellen via de instellingen zal je dit zelf op kunnen lossen.

Vraag: Mijn iPhone Face ID werkt niet meer door waterschade, hoe snel is dit gerepareerd

Antwoord: In het geval van waterschade moeten wij het hele toestel doormeten om er zeker van te zijn dat er geen kortsluiting ontstaat. Dit is een tijdrovende ingreep die meestal langer dan 1 uur duurt. Denken wij er lang mee bezig te zijn dan krijg je gewoon gratis een modern leentoestel van ons mee zodat je bereikbaar blijft voor ons maar ook je naasten.

Vraag: Moet mijn hele scherm vervangen worden voor een iPhone  Face ID reparatie?

Antwoord: Dit hoeft niet! Face ID wordt geregeld door een specifieke module die los van het scherm zit. Is dit kapot gegaan door valschade, en heb je hierdoor een barst in je scherm? Dan raden we wel aan om je scherm ook te laten repareren. Op die manier zorg je er namelijk voor dat je weer beschermt bent tegen water- en stofschade.

Vorig artikel iPhone Touch-ID reparatie
Volgend artikel iPad gaat niet meer aan, dit is de oplossing