iPhone Touch-ID reparatie

Het is misschien wel het meest iconische smartphone onderdeel van de afgelopen 14 jaar: de iPhone home button. Alhoewel er steeds meer iPhone’s uitkomen met Face-ID zijn er nog vele smartphones op de markt met die bekende vingerafdrukscanner. Herken jij één van de volgende problemen:

1. Jouw homeknop blijft vast ingedrukt zitten.
  2. Er zit een kras op de home button waardoor het jouw vinger niet kan scannen.
  3. De knop reageert geheel niet meer.
  4. Siri opent constant.

Dan heb jij iPhone Touch-ID reparatie nodig.

iPhone home button reparatie in Amsterdam

Repear is de eerste keuze voor iedereen die op zoek is naar iPhone  thuiskno reparatie in Amsterdam. De redenen daarvoor zijn simpel: Niet alleen zijn wij de voordeligste keuze, wij voeren de reparatie ook razendsnel uit. Zo sta jij vaak binnen één uur alweer buiten met een perfect werkende homeknop.

Altijd 18 maanden garantie

Wij geloven dat een iPhone  Touch-ID reparatie op een gedegen manier uitgevoerd moet worden. Daarom hebben wij gespecialiseerde technici in dienst die alles weten van iPhones en Apple producten. Hierdoor weten wij precies waar wij op moeten letten bij het vervangen van de thuisknop. Voor deze reparatie maken wij natuurlijk alleen gebruik van originele en kwalitatieve onderdelen.

Wij zijn zo zeker van onze reparaties dat je standaard 18 maanden garantie krijgt. Gaat jouw home knop binnen 1,5 jaar weer kapot of vertoont het mankementen? Dan vervangen wij dit helemaal gratis voor jou.

Veelgestelde vragen

Vraag: Ik denk dat mijn homeknop defect is maar weet dit niet zeker, wat nu?

Antwoord: Geen probleem! Het vaststellen van een defect kan heel lastig zijn zonder het juiste gereedschap. Daarom voeren onze technici altijd een diagnose uit om vast te stellen of Touch-ID defect is, of het probleem ergens anders in zit. Op die manier betaal je nooit voor een reparatie die misschien helemaal niet nodig hoeft te zijn.

Vraag: Naast de homeknop heeft mijn iPhone ook andere schade, wat doen jullie hiermee?

Antwoord: Onze medewerkers geven je graag professioneel advies over welke onderdelen vervangen moeten worden voor een als nieuw werkende iPhone. Maar de uiteindelijke keuze ligt altijd bij jou. Is jouw toestel gevallen en heb je naast een kapotte knop ook bijvoorbeeld een gebarsten achterkant, dan kunnen wij dit direct voor je meenemen in de reparatie. Heb je liever dat wij dit niet doen dan hebben wij hier natuurlijk respect voor.

Vraag: Kan ik zelf iets doen om de homeknop te repareren?

Antwoord: De Touch-ID knop is heel strak ontworpen met weinig ruimte voor speling. Daarom is het heel lastig om hier zelf iets aan te doen zonder het toestel open te maken en al dan niet een nieuwe knop te plaatsen. Zit de knop vast in de telefoon, dan kun je proberen er voorzichtig meerdere keren op te drukken. Mogelijk schiet de knop weer los. Dit is echter wel een indicatie dat er iets mis is binnenin het toestel, daarom raden we je altijd om er even naar te laten kijken.

Vorig artikel Samsung scherm reageert niet, dit is de oplossing
Volgend artikel iPhone Face ID reparatie