Screenprotectors van Repear

Krassen op je scherm, misschien wel de meest vervelende schade die je op kan lopen. Jammer genoeg is het iets waar 66% van de smartphone gebruikers mee te maken krijgen op jaarbasis. Deze schade kan variëren van kleine krasjes tot complete breuken in de glaslaag.

Toch is dit heel eenvoudig te voorkomen: gebruik een screenprotector. Met een beschermende schermfolie voorkom je bijna alle schade die je oploopt tijdens dagelijks gebruik, maar ook wanneer jouw toestel valt.

Wij bij Repear bieden dan ook iets heel speciaals: Bewezen bescherming voor echt ieder apparaat. Met onze Clearplex en Quatro-A folie maken wij een schermfolie voor jouw toestel op maat. Wij installeren een screenprotector die 100% aansluit bij jouw toestel, zelfs als het schuine of ronde randen heeft. Perfecte edge-to-edge bescherming, met natuurlijk ruimte voor speakers en microfoon.

Beschikbaar voor alle apparaten met (en zonder) een scherm

Bij Repear beschikken wij als één van de enigen in Nederland over de Clearplex, een hyper geavanceerde machine die heel precies schermfolie op maat kan laseren. Dit alles hebben wij verbonden met een database die tienduizenden apparaten ondersteund. Zo kunnen wij screenprotectors maken voor:

• iPhone screenprotector
  • Samsung screenprotector
  • iPad screenprotector
  • Android tablet screenprotector
  • Apple Watch screenprotector
  • Airpods folie (bescherming tegen krassen)
  • Smartphone screenprotector (voor ieder merk, van bekende merken zoals Motorola tot de meest onbekende merken zoals het Spaanse BQ.)
  • Sportcamera’s zoals GoPro screenprotector
  • Screenprotector sporthorloge
  • Spiegelreflex camera screenprotector (Canon, Nikon, Sony, etc)
  • Alle laptops en Macbooks tot 16 inch.

De modernste technieken dankzij Clearplex

Het is één van onze belangrijkste apparaten: de Clearplex. Deze geavanceerde laser kan uiterst precies alle vormen van schermfolie uitsnijden op maat. Het werkt eigenlijk kinderlijk eenvoudig, waardoor het uitermate krachtig is.

Wij gebruiken verschillende beschermfolies die als grote platen in de machine gaan. Vervolgens geven wij de specificaties aan van jouw apparaat. De database haalt de exacte afmetingen op en begint direct met het laseren van een naadloos aansluitende screenprotector.

Omdat het een grote doorvoer heeft kunnen we niet alleen kleine objecten zoals een screenprotector Apple Watch 40mm uitsnijden, maar ook een schermfolie voor de Apple Macbook 16 inch.

Maximale bescherming met Quatro-A folie

We behandelden het net al eventjes, maar wij bieden twee verschillende soorten schermfolie:

• Clearplex beschermfolie
  • Quatro-A beschermfolie

Beiden bieden uitzonderlijk hoge bescherming tegen krassen en impactschade. Ons Clearplex folie is niet alleen geschikt voor het beschermen van beeldschermen, maar ook voor oppervlaktes. Zo kunnen wij bijvoorbeeld AirPods hiermee wrappen zodat ze krasvrij blijven en hun witte kleur niet zal verkleuren.

Het is ook geen wonder dat ditzelfde Clearplex folie gebruikt wordt op auto’s en vliegtuigen. Zelfs NASA kiest voor Clearplex.

Naast onze standaard Clearplex glasfolie bieden wij bij Repear tegenwoordig ook Quatro-A screenprotectors. Dit is folie dat nog sterker en beter is dan Clearplex. Dit exclusieve folie kunnen wij op dezelfde manier op maat snijden. Met een dikte van slechts [x mm] dik waardoor het gewoon te gebruiken is met normale hoesjes, flipcases en zelfs met foldable smartphones zoals de Samsung Galaxy Fold.

Werkt zelfs kleine krasjes weg

Het probleem van screen protectors is dat mensen er pas aan denken wanneer ze het eerste krasje op hun scherm zien. En juist hier komt één van de grootste voordelen van de screenprotectors van Repear bij kijken:

“Onze screenprotectors zijn gebaseerd op een gel folie, waardoor we niet alleen optimale bescherming waarborgen maar ook kleine krasjes compleet laten verdwijnen.”

Nadat we de schermfolie hebben geplaatst op jouw toestel moet het ongeveer 30 minuten inwerken. In deze tijd settelt de folie zich in kleine krasjes waardoor het scherm weer als nieuw lijkt. Het repareert natuurlijk geen schermen met barsten, maar het is ideaal voor iedereen die jammer genoeg een paar krasjes op het scherm hebben zitten.

Waarom je voor Schermfolie van Repear kiest

Wil jij het scherm van jouw apparaat zo veilig mogelijk houden? Dan raden wij je aan om een screenprotector te laten plaatsen. De technici van Repear doen dit graag voor je. Kom bij ons langs of neem contact op als je meer wilt weten over onze schermfolie en service.

Nog niet overtuigd? Dit zijn de redenen waarom steeds meer klanten voor onze screenprotectors vinden:

1.   Gegarandeerd snelle service

Kies je voor Repear en wil je een screenprotector aanbrengen? Dan zorgen wij ervoor dat je binnen 30 minuten kan genieten van een perfect aansluitende screenprotector met de beste kwaliteit die op dit moment op de markt is.

2.   De beste bescherming

Bescherm jouw smartphone, tablet, laptop, camera of ander apparaat tegen krassen, barsten en UV-straling dankzij onze super geavanceerde schermfolies. Omdat al onze screenprotectors door ons zelf op maat worden gelaserd bieden wij perfecte aansluiting op jouw toestel. Edge-to-edge, en zelfs met gebogen schermen.

3.   Laat krasjes verdwijnen

Onze gelcoat biedt niet alleen optimale bescherming, maar hecht zich ook in kleine krasjes die op dit moment op het scherm zitten. Na een 30 minuten inwerkperiode zullen deze krasjes compleet onzichtbaar zijn geworden. Je scherm lijkt weer als nieuw.

4.   Clearplex en Quatro-a

Clearplex is één van de beste schermfolies die op dit moment op de markt te vinden is. Het wordt zelfs gebruikt door NASA op raketten. Er is slechts één type screenprotector dat een nog betere bescherming biedt: Quatro-A. Bij Repear kan je beiden bestellen en als screenprotector laten plaatsen.

5.   Vaste lage prijs, inclusief screenprotector laten plaatsen

Repear gelooft dat een screenprotector aanbrengen niet moeilijk hoeft te zijn. Daarom doen wij dit graag voor u. Het aanschaffen en professioneel laten plaatsen van een screenprotector is bij ons al mogelijk vanaf [prijs]

6.   Woon je in Amsterdam, dan bieden wij haal-en-breng service

Het laten plaatsen van een screenprotector is heel eenvoudig werk. Bij ons duurt dit slechts enkele minuten. Woon jij in Amsterdam en heb je geen tijd om naar onze winkel te komen? Dan halen wij het graag persoonlijk bij u op locatie op, en brengen uw apparaat inclusief aangebrachte screenprotector dezelfde dag weer bij u terug. Je kunt er [hier] meer over lezen.

7.   Te verwijderen zonder schade

Normaliter raden wij aan een screenprotector iedere maand te vervangen. Maar dankzij onze Clearplex en Quatro-A folies is dit bij lange na niet nodig. Komt er toch een moment dat je aan vervanging toe bent? Dan kan het folie geheel zonder schade eraf gehaald worden. Je ziet er niks van terug.

Vorig artikel Samsung heeft waterschade, dit kan je eraan doen