Smartphone defect? Repear fixt het binnen een uur

Is jouw telefoon gevallen, vastgelopen of gaat het simpelweg niet meer aan? Schakel dan Repear smartphone reparatie in Amsterdam in. Onze technici zorgen ervoor dat jouw smartphone vaak binnen een uur weer werkend is! Heeft jouw Samsung, iPhone, Huawei of ander toestel een grote reparatie nodig die langer dan 3 uur duurt? Dan krijg je van ons een gratis leentoestel mee. Op die manier blijf je altijd bereikbaar en kan je gaan en staan waar je maar wilt.

Welke smartphone repareren wij?

Niemand wordt gelukkig van een kapotte smartphone. Gelukkig weten wij bij Repear precies wat er moet gebeuren om iedere defect te repareren. Zo kun je bij ons terecht voor smartphone reparaties zoals:

• Gebarsten scherm reparaties
  • Defect scherm/touchscreen
  • Langzame telefoon weer snel maken
  • Vastgelopen smartphone repareren
  • Nieuwe accu smartphone
  • Achterkant
  • Camera/ selfie camera vervangen
  • Microfoon, Wifi, netwerk verbinding repareren
  • Schade aan smartphone behuizing
  • Waterschade
  • Solderen
  • Moederbord
  • En nog veel meer.

Bij Repear kan je terecht met ieder merk smartphone, tablet en smartwatch. Zo repareren wij dagelijks de iPhone, Samsung, LG, Huawei, Oppo, Oneplus, Motorola en andere bekende en onbekende merken.

Omdat wij alles binnenshuis kunnen repareren sturen wij jouw telefoon niet op naar andere bedrijven, en kan je vaak ter plekke wachten en binnen een uur jouw gerepareerde smartphone weer ontvangen.

No cure no pay garantie

Onze overtuiging dat we iedere smartphone kunnen repareren is geen loze belofte. Bij ons geldt namelijk een No-cure-no-pay garantie. Slaagt de reparatie niet, dan hoef je niks te betalen. Naast deze No-cure-no-pay garantie bieden wij ook standaard 18 maanden garantie op reparaties. Gaat het onderdeel dat wij vervangen of gerepareerd hebben binnen anderhalf jaar weer kapot omdat wij iets verkeerd hebben gedaan? Dan repareren wij het gewoon voor je!

Dit is bijna drie keer zoveel garantietermijn als onze concurrenten. Dit durven wij te bieden omdat wij in tegenstelling tot andere smartphone reparatie services 100% originele onderdelen gebruiken.

Vragen? Kom eens lang in onze winkel of neem contact op

Naast dat wij bij Repear doorgewinterde experts zijn op het gebied van smartphone reparatie in Amsterdam, zijn we altijd beschikbaar om jou te helpen! Weet jij niet precies wat er mis is met jouw smartphone, maar doet die het niet? Kom dan gewoon eens langs bij ons in de winkel of maak online een afspraak. We geven je graag een advies en een compleet vrijblijvende offerte. Zo kom je nooit voor onverwachte kosten te staan, dat garanderen wij je.

Vorig artikel Zo werkt IP waterdichtheid
Volgend artikel Haal & Breng telefoon reparatie Amsterdam