iPhone reparatie
DEFAULT

Smartphone of tablet stuk?
Kom vandaag nog langs voor een reparatie.

Direct een reparatie boeken

voorbeeld

Ent volor siminie

voorbeeld

Ent volor siminie

voorbeeld

Ent volor siminie

voorbeeld

Ent volor siminie

voorbeeld

Ent volor siminie

voorbeeld

Ent volor siminie

voorbeeld

Ent volor siminie

Hier komt een review plugin

No Cure No Pay zekerheid van Repear

Kunnen wij uw smartphone, tablet of smartwatch niet repareren? Dan hoeft u natuurlijk ook niet te betalen! Dat is de No Cure No Pay zekerheid van Repear.

Met meer dan 10 jaar ervaring in de reparatie van smartphones en andere slimme apparaten zijn wij bij Repear smartphone reparatie in Amsterdam de experts die bijna ieder probleem razendsnel op kunnen lossen.

Toch kan het gebeuren dat uw toestel dermate beschadigd is dat zelf onze technici het niet meer kunnen redden. Vervelend voor u, vooral als u dan alsnog moet betalen voor een niet geslaagde reparatie. Daar doen wij niet aan bij Repear.

‘Krijgen wij uw toestel zelfs na de reparatie niet werkend, dan hoeft u ons niets te betalen. U betaalt alleen als uw toestel weer 100% werkt zoals wij beloven.” 

Hoe we te werk gaan

Maak met ons een afspraak voor een reparatie, of kom gewoon lang met uw kapotte toestel bij ons in de winkel in Amsterdam. Wij bieden een vrijblijvend vooronderzoek waar wij vaststellen wat precies het defect in de telefoon is.

U krijgt vervolgens een offerte op basis van onze bevindingen. U bent helemaal vrij om de reparatie bij ons uit te laten voeren of juist niet. Stel de reparatie is dermate duur dat het toestel bijna total loss is, dan kunnen wij goed snappen dat u gewoon een nieuw toestel wilt kopen.

Gaat u akkoord met onze offerte dan kunnen wij vaak ter plekke uw toestel repareren. Dit is vaak al klaar binnen 1 uur! U hoeft alleen voor uw reparatie te betalen als dit ook daadwerkelijk lukt. Lukt de reparatie niet, dan betaalt u ook niet. Zo simpel is het.

Uitzondering op de No Cure No Pay zekerheid

Bij Repear doen wij niet aan kleine lettertjes. Daarom vertellen we u graag over de enige uitzondering op onze No Cure No Pay zekerheid: Waterschade.

Een smartphone of ander apparaat dat waterschade heeft opgelopen is erg arbeidsintensief om te onderzoeken en repareren. Ieder onderdeel moet afgegaan worden om na te gaan of er waterschade is, en hoe (en of) dit gerepareerd kan worden.

Je bent natuurlijk niet verplicht om bij ons een waterschade reparatie af te nemen. Onze vooranalyse die de waterschade vastgesteld is compleet vrijblijvend. Wilt u uw toestel laten repareren, dan is het risico dat het mogelijk niet te redden is voor u. Natuurlijk doen onze technici er alles aan om uw toestel te redden, data terug te halen en alle waterschade te verhelpen door middel van reparatie en nieuwe originele onderdelen.

De 7 zekerheden van Repear:

1. Gratis en vrijblijvend vooronderzoek:

Een kapot toestel is verschrikkelijk, vooral als u niet weet waar u aan toe bent. Daarom voert Repear altijd een gratis en vrijblijvend vooronderzoek uit. Het maakt niet uit of u een iPhone, Samsung, Huawei of ander toestel heeft, onze experts hebben jarenlange ervaring met ieder merk. U krijgt na de vooranalyse een offerte voor de door ons vastgestelde problemen. U kunt vervolgens er zelf voor kiezen of u dit wilt of niet.

2. Wij doen alle reparaties zelf

Of het nu gaat om een scherm reparatie, waterschade of zelfs moederbord problemen, wij van Repear hebben technici die dit allemaal onder handen kunnen nemen. Doordat wij niets uit hoeven te besteden kunnen wij de kosten laag houden, en zorgen wij ervoor dat reparaties razendsnel klaar zijn.

3. Geniet zo snel mogelijk weer van uw toestel

Wij weten als geen ander hoe belangrijk smartphones en andere slimme apparaten zijn. Daarom kunnen wij bijna alle reparaties binnen 1 uur uitvoeren. U kunt dan ook bijna direct weer genieten van uw toestel.

4. No Cure No Pay

Kunnen wij uw toestel niet repareren, of slaagt de reparatie niet? Dan hoeft u ons niet te betalen! Dit geldt voor alle reparaties behalve waterschade, lees er hier  meer over.

5. Gratis leentoestel voor lange reparaties

Het kan gebeuren dat uw specifieke reparatie langer dan 3 uur duurt. Veel te lang om zonder smartphone te zitten. Daarom krijgt u van ons in deze gevallen gratis een simlock-vrij leentoestel mee zodat u gewoon gebruik kan maken van Whatsapp, kan bellen en altijd verbonden blijft.

6. Repear gebruikt altijd originele onderdelen

Heel veel smartphone reparatie winkels gebruiken imitatie onderdelen die vele malen goedkoper zijn. Fijn voor hun portemonnee maar niet voor de klant. Namaak onderdelen gaan veel minder lang mee en kunnen zelfs uw toestel blokkeren!

Daarom gebruikt Repear alleen originele onderdelen voor reparaties.

Wij gebruiken bijvoorbeeld alleen originele iPhone schermen en kopen reparatie kits met originele onderdelen rechtstreeks bij leveranciers zoals Samsung, Huawei en andere merken.

7. Standaard 18 maanden garantie op onze reparaties

Wij zijn er 100% zeker van dat onze reparaties voldoen aan alle kwaliteitseisen. U kunt dan ook met een gerust hart genieten van uw toestel dat weer als nieuw werkt. Niet alleen nu, maar ook over een jaar. Daarom bieden wij 18 maanden garantie op alle reparaties die wij uitvoeren. Dat is een jaar langer dan onze concurrenten!