Partner worden van Repear

Repear gelooft dat we als mens er een beetje voor elkaar moeten zijn. Niet iedereen kan de decennia ervaring in telefoon en elektronica reparatie hebben die wij bij Repear hebben, daarom helpen wij jou graag met al jouw elektronische problemen. Of je nu als bedrijf op zoek bent naar ondersteuning of als particulier gewoon zo snel mogelijk een werkende smartphone wilt hebben, wij vinden de oplossing die bij jou past.

Waarom mensen zich aansluiten bij Repear

Van enkele klant tot multinational, men kiest allen voor Repear. En dat is geen wonder: Repear gelooft dat net die ene extra stap in onze service het verschil maakt voor onze klanten. Bij ons ben je geen nummertje in onze database, maar een belangrijke klant die wij zo goed mogelijk willen helpen. Of dit nu een gratis screenprotector is of grote staffelkortingen, bij ons is alles mogelijk! Daarom nemen wij graag uitgebreid de tijd voor uw vraag, probleem en reparatie.

Samen staan we sterker

Onze klanten zien wij een beetje als vrienden. Dat klinkt wat cliché, maar het is wel zo. Iedereen bij ons in de winkel in Amsterdam wil oprecht het beste voor jou en jouw smartphone. Daarom zullen wij nooit dure, onnodige reparaties aanbevelen en zullen onze ervaren monteurs altijd 110% geven tijdens de behandeling van jouw toestel.

De relatie die wij opbouwen met onze klanten is dan ook de rode draad binnen ons bedrijf. Het liefst zien we je zo min mogelijk, maar mocht jouw nieuwe toestel toch kapot gaan ben je altijd welkom bij ons in de winkel, of haalt één van onze koeriers jouw smartphone op voor onze haal en brengservice.

Dankzij jullie oprechte positieve reviews en de geweldige inzet van onze monteurs is Repear uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van smartphone reparatie in Amsterdam en omstreken.

€ 5,- Bring-A-Friend korting

Wij nemen jou als klant uitermate serieus. Daarom voeren wij niet alleen een gratis schadeanalyse uit, maar krijg je na iedere reparatie een kortingsbon ter waarde van  €5 voor jouw volgende reparatie, € 5,- voor een vriend, familielid of kennis. Op die manier kunnen wij onze Repear familie uitgroeien, en heb jij altijd de goedkoopste kwaliteitsreparaties van Nederland.

Word zakelijk partner van Repear voor doorlopende ondersteuning

Niet alleen helpen wij particulieren uit heel Amsterdam, Repear is ook een geliefd zakelijke partner van menig bedrijf in de regio. Logisch, want onze zakelijke samenwerkingen komen met veel voordelen. Niet alleen kunnen wij eenmalig ingezet worden voor grote batches aan smartphone en elektronica reparaties, wij kunnen ons ook volledige integreren met jullie ICT en technologie afdelingen.

Daarnaast geniet je van de volgende voordelen:

Altijd een vast contactpersoon

Niet alleen krijg je bij ons een vast contactpersoon, deze medewerker is altijd precies op de hoogte van uw wensen en eisen. Hierdoor hoef je jouw verhaal nooit twee keer te doen en kunnen wij razendsnel in actie komen.

Binnen 1 uur weer bereikbaar

Bereikbaar zijn is essentieel, dat geldt natuurlijk dubbel voor het bedrijfsleven. Daarom zorgen wij ervoor dat u altijd binnen 1 uur (en vaak nog veel sneller) weer bereikbaar bent dankzij directe reparaties, vervangende toestellen en razendsnel doorpakken.

Gemakkelijk en voordelig factureren

Een ander groot voordeel aan zakelijk partner van Repear zijn is het gemak in betaling. Nooit moeilijk afrekenen voor iedere individuele reparatie, maar gewoon gemakkelijk één factuur. En als vaste zakelijke klant profiteer je ook gewoon van onze geweldige staffelkortingen.

Databehoud

Smartphone hebben niet het eeuwige leven. Zodra jullie zakelijke toestellen aan vervanging of reparatie toe zijn wil je wel de belangrijke data, contacten en inlogsystemen behouden. Daarom zorgen wij altijd voor databehoud, niet alleen bij nieuwe toestellen maar ook tijdens onze reparaties. 

Privacy

Het maakt niet uit of het gaat om de e-mails van de CEO of de gegevens van medewerkers, jullie data is zonder twijfel alleen van jullie. Daarom gaan wij heel secuur om met data, databehoud en privacy.

Zo zorgen wij ervoor dat overgezette gegevens netjes verwijderd worden van oude apparaten, dat documenten en andere zaken nooit op onze computers (blijven) staan, en dat jullie data alleen toegankelijk is voor jouw bedrijf.

Neem contact op en ontdek de mogelijkheden

Of je nu een particulier bent met een kapotte telefoon of een bedrijf met een grote opdracht, iedereen is welkom bij de Repear familie. Neem eens contact met ons op via de mail, telefoon, Whatsapp, ons contactformulier of kom gewoon eens langs bij onze winkel in het hartje van Amsterdam. Onze technici staan je graag te woord en lopen samen met jou door alle mogelijkheden heen.

Dit is compleet vrijblijvend. Bij ons heb je altijd de vrijheid om zelf te kiezen wat je wel en niet wilt. Of dat nu gaat om het type reparatie, onze service of dat je juist koffie of thee wilt hebben.

ALTIJD BIJ REPEAR:

RE-PEAR_ICON_LAAGSTE-PRIJS-GARANTIE_ORANJE-GROEN_100x100

Laagste prijs
garantie

RE-PEAR_ICON_ZORGVULDIG-DESKINDIG-REPARATIE_ORANJE-GROEN_100x100

Origineel gecertificeerde onderdelen

RE-PEAR_ICON_HYGIENISCH-GEREINIGD_ORANJE-GROEN_100x100

TOESTEL HYGIENISCH
GEREINIGD

RE-PEAR_ICON_18-MAANDEN-GARANTIE_ORANJE-GROEN_100x100

18 MAANDEN
GARANTIE