Professionele telefoon reparatie aan huis

Is jouw smartphone stuk en ben jij op zoek naar een goede en bovenal gemakkelijke telefoon reparatie in Amsterdam? Dan is Repear precies wat je zoekt. Gelegen in het hartje van Amsterdam zijn wij de nummer één keuze voor zowel standaard als gespecialiseerde reparaties.

Zo kun je bij ons terecht voor:

 • iPhone reparaties
 • Samsung Galaxy reparaties
 • Huawei reparaties
 • iPad en tablet reparaties
 • Smartwatch en sporthorloge reparaties
 • En nog veel meer.

Dankzij onze gespecialiseerde technici en professionele machines kunnen wij veel sneller, gerichter en simpelweg beter reparaties uitvoeren dan de gemiddelde telefoon reparatie winkel in Amsterdam.

De Haal & Breng service van Amsterdam

Wat Repear echt bijzonder maakt is dat je natuurlijk bij ons in de winkel welkom bent, maar wij bieden ook een exclusieve telefoon reparatie aan huis service dankzij onze Haal & Breng service. Onze koeriers halen uw toestel op en geven u een ontvangstbewijs. Je staat in direct contact met één van onze medewerkers en jouw toestel wordt direct onder handen genomen door onze technici. Reparaties bij Repear duren vaak slechts enkele uren, dus bijna altijd zal de koerier binnen 3 uur weer bij jou thuis staan met een gerepareerde smartphone.

Voor zelfs de meest moeilijke reparaties

Wij zijn zeker niet de enige smartphone reparatie winkel van Amsterdam. Toch is er een goede reden waarom al onze klanten met vol vertrouwen voor Repear kiezen: wij zijn dé specialist voor echt ieder toestel, ieder merk en echt ieder probleem.

Dankzij de gespecialiseerde machines en apparatuur waarover wij beschikken kunnen wij niet alleen bijvoorbeeld een telefoon scherm vervangen, maar zijn wij ook in staat om waterschade, moederbord reparaties en ieder ander onderdeel van een toestel aan te pakken.

Zo werkt het voor u

Heb jij een defecte smartphone of ander device, en wil jij dit laten repareren in Amsterdam? Dan komen wij graag langs bij u thuis, op het werk, op school of op welke plek je wil in Amsterdam. We halen het op, je krijgt een ontvangstbewijs en wij beginnen direct in onze werkplaats met de reparatie. Vervolgens krijg je bijna altijd binnen 3 uur jouw gerepareerde toestel weer terug, volledig met garantie.

Klinkt dat goed? Dan gaat het zo te werk:

 1. Neem contact met ons op en plan een reparatie in. Dit kan via telefoon, mail of gewoon via Whatsapp. Laat ons even weten dat je gebruik wilt maken van onze Haal & Breng service.
 2.  We plannen samen met jou direct een moment en locatie in om het toestel op te halen.
 3. De technici van Repear prepareren jouw telefoon reparatie zodat ze direct kunnen beginnen wanneer jouw toestel aankomt.
 4. Onze koerier komt bij u langs en ruilt uw toestel voor een ontvangstbewijs.
 5. Eenmaal terug in de Repear winkel begint een technicus die gespecialiseerd is in jouw merk en model smartphone met een vooronderzoek om exact vast te stellen welke onderdelen echt beschadigd zijn, wat gerepareerd kan worden en of er onderdelen vervangen moeten worden.
 6. De reparatie duurt gemiddeld 1-2 uur afhankelijk van het type reparatie en de ernst van de schade. Zodra het toestel gerepareerd is zullen wij het helemaal antibacterieel afnemen en klaarmaken voor transport.
 7. We nemen contact met jou op om de afleverlocatie en aflevertijd af te stemmen en onze koerier vertrekt om jouw gerepareerde toestel af te leveren waar jij dit wil. Dit kan op het werk maar ook thuis.

Altijd 18 maanden garantie

Eén van de belangrijkste aspecten van telefoon reparatie in Amsterdam vinden wij het gebruik van kwalitatieve en eerlijke onderdelen. Daarom maken wij alleen gebruik van officiële en originele onderdelen voor iedere vorm van reparatie die wij doen. Daarnaast bieden wij ook onze eigen lijn aan schermen, wat speciaal ontwikkeld is voor Repear. Deze schermen zijn aan hoge eisen onderhevig en komen net als alle andere reparaties met standaard 18 maanden volledige garantie.