Smartphone scherm reparatie van Repear

Een kras, en barst of zelfs kapotte pixels? Het scherm van jouw telefoon krijgt veel te verduren. Gelukkig is er tegenwoordig een hele gemakkelijke manier om jouw smartphone scherm te repareren: Repear.

Wij zijn de eerste keuze voor iedere smartphone gebruiker in Amsterdam en omstreken. Dankzij onze razendsnelle service is jouw scherm binnen een paar uur weer gerepareerd, heb je maarliefst 18 maanden garantie en krijg je zelfs een gratis screenprotector. Op die manier zorgt Repear ervoor dat jouw nieuwe scherm ook echt als nieuw blijft.

Direct jouw telefoon scherm reparatie regelen? Vul jouw gegevens in en maak direct een afspraak!

schermschade 3
schermschade 1

Zo herken je schermschade

Schermschade kan op heel veel verschillende manieren ontstaan. Toch valt 99% van de problemen onder één van de volgende drie zaken:

  • Eén of meerdere barsten in het scherm
  • (Diepe) krassen
  • Zwarte strepen of vlekken waar normaliter beeld is

Herken jij één (of natuurlijk meerdere) van deze problemen in jouw iPhone, Samsung of andere smartphone? Dan kan Repear jou meteen helpen met de scherm reparatie.

Hoe werkt telefoon scherm reparatie

Wij bij Repear geloven in kwalitatieve reparaties waar je jarenlang op kan vertrouwen. Maar dit alles moet natuurlijk niet voor de hoogste prijs. Slechte telefoon reparatie winkels zullen zonder toestemming vaak te veel vervangen om de prijs op te drijven. Dit is gelukkig niet het geval bij ons. Wij brengen alleen in rekening wat echt nodig is, en altijd alleen met 100% instemming van u als klant. Zo weet je altijd waar je aan toe bent, en krijg je een snelle en goede reparatie voor de allerscherpste prijs.

Schermreparaties zijn als concept eenvoudig. De glaslaag, sensoren en het beeldscherm zelf zijn een module die de voorkant van jouw smartphone vormen. Dit zit vast met datakabels die de gegevens met het moederbord uitwisselen.

Repear heeft van ieder merk en ieder smartphone model deze modules op voorraad. Dit zijn officiële onderdelen die rechtstreeks van de fabrikant komen in speciaal hiervoor bedoelde ‘reparatie kits’. Daarnaast bieden wij voor iPhone’s iets heel speciaals: onze eigen Repear iPhone schermen. Dit zijn schermen die dezelfde intensieve keuringen als ondergaan, maar een stuk goedkoper zijn.

Onze smartphone specialisten nemen jouw toestel onder handen door een vakkundig schaderapport op te stellen. Vervolgens maken wij het toestel open, halen wij het kapotte scherm eraf en plaatsen wij het gloednieuwe scherm. Hiervoor is speciale apparatuur nodig waardoor veel winkels hier dagenlang over doen. Maar omdat wij de expert op het gebied van smartphone reparatie in Noord-Holland zijn, hebben wij de nieuwste machines en technieken. Hierdoor is een schermreparatie soms al in één uur klaar!

winkel-2

Waarom je juist voor Repear kiest

Heel veel klanten kennen Repear al als de meest betrouwbare en betaalbare gsm reparatie service van Amsterdam en omstreken. Maar wist je dat wij ook geliefd zijn onder onze collega’s door heel Nederland. Wanneer een winkel zelf een smartphone probleem niet kan repareren schakelen ze Repear in om dit op te lossen.

Leuk om te weten, maar wat zijn nu precies de voordelen voor jou?

Altijd razendsnelle reparatie
Op een enkel geval na zijn er geen reparaties die wij niet ter plekke op kunnen lossen, dit geldt natuurlijk ook voor scherm reparaties. Onze technici hebben jouw smartphone vaak al binnen één uur compleet voorzien van een nieuw scherm.

Professionele onderdelen van de hoogste kwaliteit
Wij geloven dat kwalitatieve onderdelen de standaard moeten zijn voor iedere reparatie. Daarom zijn al onze schermen van de hoogste kwaliteit. Het zijn de onderdelen die zelfs onze meest kritische monteurs zelf zouden gebruiken wanneer hun smartphone kapot zou gaan. Je hoeft ons hier niet op onze blauwe ogen te geloven want:

Gewoon standaard 18 maanden garantie
Bij Repear doen wij niet aan kleine lettertjes of excuses, je krijgt gewoon 18 maanden garantie op jouw scherm reparatie. Blijkt er naar een paar maanden (of zelfs anderhalf jaar) na dato dat het scherm toch niet goed gerepareerd is? Dan zullen wij dit gratis voor je repareren.

Complete keuzevrijheid
In onze winkel is de klant echt koning. Daarom heb jij alle vrijheid om te kiezen wat er gerepareerd wordt en wat dit gaat kosten. Wil je een origineel Apple scherm voor je iPhone reparatie of ons eigen betrouwbare merk? Wil je ook de krassen op de achterkant repareren of alleen het scherm? Wil je een kopje koffie tijdens de reparatie of gewoon lekker de stad in? De keuze is helemaal aan jou.

Denk je na de analyse ‘ik wil toch liever geen scherm reparatie’? No hard feelings, je krijgt gewoon je smartphone weer mee.

Gratis screenprotector
Wanneer je jouw gerepareerde smartphone weer in je handen hebt wil je deze zo krasvrij mogelijk houden. Daarom krijg je van onze een gratis professionele screenprotector ter waarde van ruim €30. Wij snijden deze precies op maat zodat je een complete schermdekking hebt.

We bieden zelfs een haal en brengservice
Woon of werk jij in Amsterdam? Dan bieden wij tegenwoordig een haal en brengservice. Maak een afspraak met ons en vraag om deze service. Eén van onze koeriers haalt jouw toestel op, wij repararen het, en brengen het weer terug bij jou. Handig als je op kantoor zit, maar natuurlijk ook ideaal voor een telefoon reparatie aan huis.

Vul je gegevens in en plan een afspraak

Meer weten over onze specifieke iPhone, Samsung en andere schermreparaties? Klik dan op de link die past bij jouw toestel. Wil je direct jouw toestel laten repareren? Vul jouw gegevens dan in via onze online tool, dan plannen we een reparatie in waarmee jij zo snel mogelijk weer kan genieten van een telefoon die als nieuw werkt.

ALTIJD BIJ REPEAR:

RE-PEAR_ICON_LAAGSTE-PRIJS-GARANTIE_ORANJE-GROEN_100x100

Laagste prijs
garantie

RE-PEAR_ICON_ZORGVULDIG-DESKINDIG-REPARATIE_ORANJE-GROEN_100x100

Origineel gecertificeerde onderdelen

RE-PEAR_ICON_HYGIENISCH-GEREINIGD_ORANJE-GROEN_100x100

TOESTEL HYGIENISCH
GEREINIGD

RE-PEAR_ICON_18-MAANDEN-GARANTIE_ORANJE-GROEN_100x100

18 MAANDEN
GARANTIE