iPhone reparatie
DEFAULT

Smartphone of tablet stuk?
Kom vandaag nog langs voor een reparatie.

Direct een reparatie boeken

Veel voorkomende schades

Scherm schade

Batterij vervanging

Val schade

Toestel reiniging

Water schade

Software schade

Screen protector

Screenprotectors van Repear

Krassen op je scherm, misschien wel de meest vervelende schade die je op kan lopen. Jammer genoeg is het iets waar 66% van de smartphone gebruikers mee te maken krijgen op jaarbasis. Deze schade kan variëren van kleine krasjes tot complete breuken in de glaslaag.

Toch is dit heel eenvoudig te voorkomen: gebruik een screenprotector. Met een beschermende schermfolie voorkom je bijna alle schade die je oploopt tijdens dagelijks gebruik, maar ook wanneer jouw toestel valt.

Wij bij Repear bieden dan ook iets heel speciaals: Bewezen bescherming voor echt ieder apparaat. Met onze Clearplex en Quatro-A folie maken wij een schermfolie voor jouw toestel op maat. Wij installeren een screenprotector die 100% aansluit bij jouw toestel, zelfs als het schuine of ronde randen heeft. Perfecte edge-to-edge bescherming, met natuurlijk ruimte voor speakers en microfoon.

Beschikbaar voor alle apparaten met (en zonder) een scherm

Bij Repear beschikken wij als één van de enigen in Nederland over de Clearplex, een hyper geavanceerde machine die heel precies schermfolie op maat kan laseren. Dit alles hebben wij verbonden met een database die tienduizenden apparaten ondersteund. Zo kunnen wij screenprotectors maken voor:

 • iPhone screenprotector
 • Samsung screenprotector
 • iPad screenprotector
 • Android tablet screenprotector
 • Apple Watch screenprotector
 • Airpods folie (bescherming tegen krassen)
 • Smartphone screenprotector (voor ieder merk, van bekende merken zoals Motorola tot de meest onbekende merken zoals het Spaanse BQ.)
 • Sportcamera’s zoals GoPro screenprotector
 • Screenprotector sporthorloge
 • Spiegelreflex camera screenprotector (Canon, Nikon, Sony, etc)
 • Alle laptops en Macbooks tot 16 inch.

De modernste technieken dankzij Clearplex

[Foto of Gif van het apparaat]

Het is één van onze belangrijkste apparaten: de Clearplex. Deze geavanceerde laser kan uiterst precies alle vormen van schermfolie uitsnijden op maat. Het werkt eigenlijk kinderlijk eenvoudig, waardoor het uitermate krachtig is.

Wij gebruiken verschillende beschermfolies die als grote platen in de machine gaan. Vervolgens geven wij de specificaties aan van jouw apparaat. De database haalt de exacte afmetingen op en begint direct met het laseren van een naadloos aansluitende screenprotector.

Omdat het een grote doorvoer heeft kunnen we niet alleen kleine objecten zoals een screenprotector Apple Watch 40mm uitsnijden, maar ook een schermfolie voor de Apple Macbook 16 inch.

Maximale bescherming met Quatro-A folie

We behandelden het net al eventjes, maar wij bieden twee verschillende soorten schermfolie:

 • Clearplex beschermfolie
 • Quatro-A beschermfolie

Beiden bieden uitzonderlijk hoge bescherming tegen krassen en impactschade. Ons Clearplex folie is niet alleen geschikt voor het beschermen van beeldschermen, maar ook voor oppervlaktes. Zo kunnen wij bijvoorbeeld AirPods hiermee wrappen zodat ze krasvrij blijven en hun witte kleur niet zal verkleuren.

Het is ook geen wonder dat ditzelfde Clearplex folie gebruikt wordt op auto’s en vliegtuigen. Zelfs NASA kiest voor Clearplex.

Naast onze standaard Clearplex glasfolie bieden wij bij Repear tegenwoordig ook Quatro-A screenprotectors. Dit is folie dat nog sterker en beter is dan Clearplex. Dit exclusieve folie kunnen wij op dezelfde manier op maat snijden. Met een dikte van slechts [x mm] dik waardoor het gewoon te gebruiken is met normale hoesjes, flipcases en zelfs met foldable smartphones zoals de Samsung Galaxy Fold.

Werkt zelfs kleine krasjes weg

Het probleem van screen protectors is dat mensen er pas aan denken wanneer ze het eerste krasje op hun scherm zien. En juist hier komt één van de grootste voordelen van de screenprotectors van Repear bij kijken:

“Onze screenprotectors zijn gebaseerd op een gel folie, waardoor we niet alleen optimale bescherming waarborgen maar ook kleine krasjes compleet laten verdwijnen.”

Nadat we de schermfolie hebben geplaatst op jouw toestel moet het ongeveer 30 minuten inwerken. In deze tijd settelt de folie zich in kleine krasjes waardoor het scherm weer als nieuw lijkt. Het repareert natuurlijk geen schermen met barsten, maar het is ideaal voor iedereen die jammer genoeg een paar krasjes op het scherm hebben zitten.

Waarom je voor Schermfolie van Repear kiest

Wil jij het scherm van jouw apparaat zo veilig mogelijk houden? Dan raden wij je aan om een screenprotector te laten plaatsen. De technici van Repear doen dit graag voor je. Kom bij ons langs of neem contact op als je meer wilt weten over onze schermfolie en service.

Nog niet overtuigd? Dit zijn de redenen waarom steeds meer klanten voor onze screenprotectors vinden:

RE-PEAR_APPLE PRODUCTEN_COMPILATIE_V2
 • RE-PEAR_ICON_SCHERM-REPARATIE_ORANJE_100x100

  Altijd gratis screenprotector bij scherm reparatie

 • RE-PEAR_ICON_30-MIN-SERVICE_ORANJE_100x100

  30 minuten service

 • RE-PEAR_ICON_GEEN-HERSTEL-GEEN-BETALLING_ORANJE_100x100

  Geen herstel is Geen betaling

 • RE-PEAR_ICON_WAT-JE-ZIET_ORANJE_100x100

  Wat je ziet is wat je betaald

 • RE-PEAR_ICON_CONTROLE-KEURMEESTERSS_ORANJE_100x100

  Gratis controle door onze keurmeesters

 • RE-PEAR_ICON_SPECIALISTEN_ORANJE_100x100

  Specialisten onder 1 dak

Repear IconRepear

Sarphatistraat 65, Amsterdam

5,0 169 reviews

 • Avatar gerrit serne ★★★★★ een maand geleden
  Arwin, beste gozer, je hebt top werk afgeleverd, mijn iPhone werkt weer prima.Aan alle mensen die een reparatie gaan laten uitvoeren. Laat dat doen doorRepair.nl. Goed snel en service.Van mij krijgen ze een 10+Thanks Gerrit

ALTIJD BIJ REPEAR:

RE-PEAR_ICON_LAAGSTE-PRIJS-GARANTIE_ORANJE-GROEN_100x100

Laagste prijs
garantie

RE-PEAR_ICON_ZORGVULDIG-DESKINDIG-REPARATIE_ORANJE-GROEN_100x100

ALTIJD DE LAATSTE TECHNIEKEN

RE-PEAR_ICON_HYGIENISCH-GEREINIGD_ORANJE-GROEN_100x100

TOESTEL HYGIENISCH
GEREINIGD

RE-PEAR_ICON_18-MAANDEN-GARANTIE_ORANJE-GROEN_100x100

18 MAANDEN
GARANTIE