Slider 1

Onze reparatie services in
Amsterdam

Veel voorkomende schades

Scherm schade

Batterij vervanging

Val schade

Toestel reiniging

Water schade

Software schade

Screen protector

Onze Services voor u.

Bij Repear zijn we dagelijks bezig om alle soorten smartphone problemen op te lossen. Maar wist je dat wij veel meer doen dan de standaard ‘smartphone reparatie winkel in Amsterdam’? door de bereikte positie als marktleider van Nederland bieden wij zakelijke reparaties, een Haal & Breng service, produceren wij ons eigen merk iPhone schermen en nog veel meer. Wij zorgen ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te maken over een smartphone reparatie, daarom houden we rekening met iedere stap in het reparatieproces. Je leest er alles over op onze blog, of op één van de volgende pagina's:

IMG_2462

Opstuur service.

Smiling delivery man in blue uniform delivering parcel box to recipient - courier service concept.

Woon je buiten Amsterdam maar wil je toch gebruik maken van de professionele smartphone reparaties van Repear? Maak dan gebruik van onze opstuur service. Wij garanderen dat jouw toestel dezelfde dag nog gerepareerd zal worden

Onze
repear service

onze service

Benieuwd wat Repear nog meer voor je kan betekenen? Bekijk al onze services en ontdek waarom wij de nummer één smartphone reparatie service van Amsterdam zijn voor zowel standaard als gespecialiseerde reparaties.

iPhone schermen: 40% goedkoper.

iphone schermen goedkoper

Repear biedt iPhone schermen met ons eigen Repear merk. Dezelfde kwaliteit als originele schermen maar dan 40% goedkoper. Hier zijn wij zo zeker van dat je standaard 18 maanden garantie krijgt, 3x zoveel als onze concurrentie.

B2B? SERVICE OP LOCATIE.

zakelijke service

Niet alleen particulieren maar ook Zakelijk Nederland maakt graag gebruik van de smartphone reparatie service van Repear. Zakelijke facturen, op locatie of met een koerier, wij bieden altijd een oplossing op maat.

Haal- & breng service.

Delivery woman - motogirl

Woon jij in Amsterdam en geen tijd om bij ons langs te komen voor een smartphone reparatie? Maak dan gebruik van onze Haal & Breng service. Onze koeriers halen jouw toestel op en brengen het een paar uur later gerepareerd weer terug.

Direct een reparatie boeken

Repear IconRepear

Sarphatistraat 65, Amsterdam

5,0 169 reviews

  • Avatar gerrit serne ★★★★★ een maand geleden
    Arwin, beste gozer, je hebt top werk afgeleverd, mijn iPhone werkt weer prima.Aan alle mensen die een reparatie gaan laten uitvoeren. Laat dat doen doorRepair.nl. Goed snel en service.Van mij krijgen ze een 10+Thanks Gerrit

ALTIJD BIJ REPEAR:

RE-PEAR_ICON_LAAGSTE-PRIJS-GARANTIE_ORANJE-GROEN_100x100

LAAGSTE PRIJS
GARANTIE

laatste-technieken

Altijd de laatste
technieken

gereinigd

TOESTEL HYGIENISCH
GEREINIGD

garantie

18 MAANDEN
GARANTIE

Direct een reparatie boeken