Smartphone en tablet reparatie

Plan je reparatie online of maak gebruik van onze Haal en Brengservice.

Repear: De keuze voor Smartphone en Tablet reparaties

Is jouw smartphone kapot en wil je deze laten repareren? Dan ben je bij Repear aan het juiste adres. Als de meest gespecialiseerde telefoon reparatie experts nemen wij dagelijks alle soorten smartphones onder handen, waaronder de iPhones van Apple. Wat ons zo bijzonder maakt is:

  • Alleen originele en kwaliteitsonderdelen.
  • Razendsnelle reparatie, vaak binnen 30 minuten klaar.
  • No cure, no pay. Lukt een reparatie niet, dan betaal je niks!
  • Ook voor moeilijke reparaties die andere winkels niet kunnen.
  • 100% tevreden klanten.
  • Transparante en voordelige prijzen.

Het is dan ook geen wonder dat smartphone bezitters in Amsterdam massaal voor Repear kiezen. Interesse in onze samrtphone reparatie? Kom dan langs bij ons in de winkel, maak een afspraak of vraag eens om meer informatie via Whatsapp, door te bellen of door ons een bericht te sturen.

Originele onderdelen voor gegarandeerd succes

Wat niet veel mensen weten is dat Apple geen onderdelen levert aan reparatie winkels. Zelfs hun eigen reparatie service kiest er vaak voor om jou telefoon te vervangen door een ‘nieuw’ apparaat dat eigenlijk al een keer gebruikt en teruggestuurd is. Daarom raden wij af gebruik te maken van Apple Centres en andere reparatie winkels tenzij je zeker weet dat ze te vertrouwen zijn.

De enige manier om een iPhone te repareren met originele onderdelen is door onderdelen van een andere iPhone af te halen. Hierbij is het aan de reparatie winkel zelf om de kwaliteit van de onderdelen in te schatten. Geen wonder dat veel winkels slechts een paar maand garantie geven, ze gebruiken vaak onderdelen waarvan ze zelf weten dat de kwaliteit niet perfect is vanwege gebruik of kleine defecten.

Bij Repear gebruiken wij alleen originele onderdelen waarvan wij 100% zeker weten dat ze van perfecte kwaliteit zijn.

Daarnaast hebben wij een primeur in Nederland: Repear biedt zijn eigen Repear iPhone schermen. Dit zijn schermen die speciaal in opdracht van ons gemaakt worden, en voldoen aan zelfs de hoogste eisen van Apple zelf. Ze zijn letterlijk niet van origineel te onderscheiden, behalve in de prijs. Onze schermen zijn namelijk een stuk goedkoper!

Wij zijn zelfs zo zeker van onze iPhone reparatie dat je op alle services, inclusief ons eigen merk schermen, altijd 18 maanden garantie krijgt. Dat is tot 4x zo lang als onze concurrentie.

Geen verrassingen, altijd een vaste prijs

Als er iets is waar wij een hekel aan hebben dan zijn dat wel verborgen kosten. Daarom weet je bij Repear altijd precies waar je aan toe bent. Onze technici stellen een schaderapport op en vertellen je precies wat gerepareerd moet worden, wat vervangen moet worden, maar ook zeker wat gewoon prima werkt. Je betaalt nooit teveel voor onzinnige reparaties.

Het beste van alles? Al onze prijzen staan gewoon online! Wil jij weten wat een Touch ID reparatie kost? Of wil je weten wat een schermreparatie iPhone gaat kosten? Bekijk onze prijzenlijst voor alle informatie.

Razendsnelle service in Amsterdam

Repear gelooft dat een smartphone reparatie in Amsterdam eenvoudig geregeld moet zijn, altijd moet werken en bovenal razendsnel geleverd moet worden. Wanneer jouw smartphone defect raakt wil je natuurlijk het zo snel mogelijk weer gebruiken. Daarom regelen wij jouw complete reparatie binnen 3 uur van afspraak tot werkende smartphone. Sterker nog, heel veel reparaties duren minder dan een uur in totaal!

Kom je bij ons in de winkel langs, dan kan je ter plekke wachten terwijl wij jouw iPhone weer helemaal werkend maken.

Gratis leentoestel

Het kan gebeuren dat een reparatie langer duurt. We beginnen iedere opdracht met een diagnose. Hierbij stelt een van onze technici die gespecialiseerd is in Apple producten vast wat de exacte defecten zijn. Gaat het om een tijdrovende reparatie, zoals waterschade reparatie? Dan zullen we hier langer dan 3 uur mee bezig. Maak je geen zorgen, Repear houdt jou bereikbaar en regelt gewoon een goed leentoestel die je direct kan gebruiken.

Nu ook opgehaald bij jou thuis

Wij snappen best dat er mensen zijn die geen zin hebben in een smartphone reparatie. Daarom ontzorgen wij je compleet. Natuurlijk ben je altijd welkom bij ons in de winkel voor reparaties en advies, maar je kan ook gebruik maken van onze haal en brengservice. Onze koeriers rijden door heel Amsterdam om jouw iPhone op te halen, en binnen 3 uur compleet gerepareerd af te leveren. Dit kan bij jou thuis, op het werk, op kantoor of zelfs op school of universiteit. Je staat altijd in direct contact met ons, dus je weet op ieder moment waar je aan toe bent, en wij zorgen ervoor dat jouw gerepareerde telefoon netjes en optijd weer terug is.

Jouw iPhone blijft waterdicht!

Bijna alle iPhones en smartphones van de afgelopen vijf jaar hebben een waterdichte behuizing. Dit wordt bewerkstelligd door een waterdicht membraan dat aan de binnenkant van je smartphone zit, langs de naden van het toestel. Tijdens een reparatie waar het toestel geheel opengemaakt moet worden moet ook dit membraan aangetast worden.

Smartphone en tablet reparaties die niet zorgvuldig gedaan worden zorgen ervoor dat dit membraan beschadigd raakt en niet goed meer aansluit. Hierdoor is jouw waterdichte toestel helemaal niet meer waterdicht! En dat zou natuurlijk een nare verrassing zijn wanneer het in het water valt.

Daarom letten onze technici er extra goed op dat de waterdichtheid van jouw toestel behouden blijft. Als wij zeggen dat we jouw toestel weer als nieuw aanleveren dan menen we dat ook echt. Onze service gaat verder dan alleen de basis, maar natuurlijk wel voor de meest voordelige prijs.

Kies voor Repear voor al je smartphone en tablet reparaties

Je kan bij ons niet alleen terecht voor iPhone reparaties in Amsterdam. Wij zijn namelijk de expert voor alle type reparaties van iPhones tot tablets en wearables. Plan nu gemakkelijk online jouw reparatie afspraak in. Nu even geen tijd om bij ons in de winkel langs te komen? Vraag dan bij het inplannen van jouw afspraak om de Haal en Brengservice.

ALTIJD BIJ REPEAR:

RE-PEAR_ICON_LAAGSTE-PRIJS-GARANTIE_ORANJE-GROEN_100x100

Laagste prijs
garantie

RE-PEAR_ICON_ZORGVULDIG-DESKINDIG-REPARATIE_ORANJE-GROEN_100x100

Origineel gecertificeerde onderdelen

RE-PEAR_ICON_HYGIENISCH-GEREINIGD_ORANJE-GROEN_100x100

TOESTEL HYGIENISCH
GEREINIGD

RE-PEAR_ICON_18-MAANDEN-GARANTIE_ORANJE-GROEN_100x100

18 MAANDEN
GARANTIE

Direct een reparatie boeken