SOFTWARESCHADE REPARATIE BIJ REPEAR

software

Niet alleen de fysieke onderdelen maar ook de software van een smartphone kan kapot gaan. Bij softwareschade hoeft de buitenkant niet beschadigd te zijn, maar kan de telefoon compleet onbruikbaar zijn. Vermoed jij dat je last hebt van softwareproblemen of schade? Kies dan voor Repear in Amsterdam. Onze technici zijn niet alleen speciaal getraind in het repareren en vervangen van fysieke onderdelen, ze kunnen ook iedere vorm van softwareschade onder handen nemen.

ZO HERKEN JE SOFTWARESCHADE

Software is een heel algemeen begrip, van de apps op je smartphone tot de verbinding van je telefoonsignaal, alles moet met software aangestuurd worden. Alhoewel meerdere software systemen zijn, gebruikt bijna iedereen de volgende twee systemen: Android en Apple iPhone IOS.

Softwareschade en problemen zie je vaak terug in:

  • Camera problemen; de telefoon loopt vast wanneer je de camera gebruikt, of de camera wil niet meer gebruikt worden.
  • Opstartproblemen; jouw smartphone start niet meer op.
  • Langzame telefoon; jouw telefoon was ooit snel in gebruik maar moet tegenwoordig ellenlang laden voor simpele taken en apps.
  • Slechte internet, bereik of telefoonverbinding.
  • Virussen; Je ontvangt constant vervelende en gevaarlijke pop-ups.
  • Vastgelopen telefoon; De telefoon is vastgelopen en reageert nergens meer op.
  • Een bootloop; De telefoon blijft zich constant opnieuw opstarten.
  • Smartphone gaat helemaal niet meer aan.

Veel van deze problemen kunnen zowel door hardware als softwareschade veroorzaakt worden. Om het probleem vast te stellen moet een ervaren technicus het toestel onderzoeken. Laten wij bij Repear nu echte software en hardware professionals in dienst hebben die verstand hebben van ieder smartphone merk en model. Van Apple tot Samsung, en van Huawei tot Nokia, wij lossen echt ieder probleem op.

HOE WERKT SOFTWARESCHADE REPARATIE

Alles begint met het vaststellen van het probleem. Zodra je bij ons langskomt (of je telefoon laat bezorgen) zal een technicus een analyse van het toestel doen. Hierbij kijken we zowel naar de hardware als de software en reproduceren we jouw klachten. Dus stel, jouw telefoon gaat niet meer aan. Dan kijken we of dit aan de accu ligt, het scherm ligt, er intern iets fout is of dat het veroorzaakt wordt door softwarematige schade.

Vervolgens zullen we de correcte reparatieprocedure uitvoeren. Dit kan betekenen dat we de software moeten resetten, intern iets moeten repareren of een specifieke techniek uit moeten voeren. Wat het probleem ook is, onze focus ligt op twee zaken:

  1. Zo snel en precies mogelijk het probleem op te lossen.
  2. Proberen alle data te behouden.

In tegenstelling tot andere reparatie winkels vinden wij bij Repear het belangrijk dat jij jouw foto’s, documenten en andere gegevens niet verliest. Daarom proberen wij altijd om alle belangrijke gegevens te redden, zelfs als dat betekent dat we handmatig alle bestanden er individueel af moeten halen. Geen stap is te groot voor ons. Natuurlijk gebeurd dit altijd in overleg en zorgen wij ervoor dat je precies krijgt waar jezelf opdracht voor hebt gegeven

winkel-2

WAT ALS HET EEN HARDWARE PROBLEEM IS?

Het kan natuurlijk gebeuren dat tijdens onze analyse we vaststellen dat niet de software, maar juist de hardware het probleem is. Als dit het geval is zullen we in overleg met jou overgaan tot een gepaste reparatie. In sommige gevallen betekent dit een moeilijke ingreep, zoals moederbord reparatie. Hier zijn specialistische machines en apparatuur voor nodig die slechts een aantal bedrijven in Nederland bezitten.

Gelukkig is Repear één van die bedrijven die dit gewoon in de winkel kan doen! Wij hoeven jouw telefoon nooit op te sturen naar een ander bedrijf. Geen vage verhalen, geen lange wachttijden, maar gewoon snel weer een werkende telefoon.

Verwachten wij dat de reparatie een aantal dagen gaat duren, en niet dezelfde dag klaar is? Dan krijg je van ons gewoon een leentoestel mee. Op die manier ben je altijd bereikbaar voor ons, maar ook voor al je andere contacten. Dat is de service van Repear.

ALTIJD BIJ REPEAR:

RE-PEAR_ICON_LAAGSTE-PRIJS-GARANTIE_ORANJE-GROEN_100x100

Laagste prijs
garantie

RE-PEAR_ICON_ZORGVULDIG-DESKINDIG-REPARATIE_ORANJE-GROEN_100x100

Origineel gecertificeerde onderdelen

RE-PEAR_ICON_HYGIENISCH-GEREINIGD_ORANJE-GROEN_100x100

TOESTEL HYGIENISCH
GEREINIGD

RE-PEAR_ICON_18-MAANDEN-GARANTIE_ORANJE-GROEN_100x100

18 MAANDEN
GARANTIE