Telefoon haal en brengservice in Amsterdam

Wij van Repear hebben veel begrip voor de miljoenen Nederlanders die er voor kiezen om veilig thuis te blijven ondanks de huidige situatie. Maar wat moet je doen wanneer jouw telefoon of iPhone kapot gaat. Telefoon reparatie winkels zoals die van Repear zijn gelukkig gewoon open voor bezoek, zolang je je aan de voorschriften houdt.

Maar, voel jij je niet comfortabel of heb je simpelweg geen zin om zelf langs te komen? Maak dan gebruik van onze industrie leidende en voordelige optie: Telefoon haal en brengservice in Amsterdam.

Hoe dit precies werkt, en waar je zelf rekening mee moet houden beschrijven wij uitgebreid in dit artikel.

Blijf veilig thuis, wij regelen jouw gehele smartphone reparatie

Sinds het begin gelooft Repear in telefoon reparaties in Amsterdam, die zo gemakkelijk mogelijk moeten zijn voor jou als klant. Niet iedereen kan of heeft de tijd en expertise om ingewikkelde smartphone reparaties in Amsterdam te doen.

Maar anno 2021 is het meer dan logisch dat je terughoudend bent om een winkel te bezoeken tenzij het strikt noodzakelijk is. Wanneer je bij ons een telefoon reparatie inplant heb je de keuze om gebruik te maken van onze Haal en Brengservice.

We plannen direct een moment in wanneer één van onze koeriers langs kan komen. Dit kan bij jou thuis, op het werk of op school, zolang het maar in Amsterdam is.

Jouw toestel wordt direct naar onze winkel gebracht waar een technicus begint met het opstellen van een schade rapport. Aan de hand hiervan weten we precies welke onderdelen kapot zijn, welke gerepareerd moeten worden en welke vervangen moeten worden.

Omdat we alle onderdelen zelf op voorraad hebben kunnen we direct aan de slag, de gehele reparatie duurt vaak minder dan 3 uur. We plannen dezelfde dag nog een afspraak in om jouw gerepareerde toestel terug te brengen.

Voordat we het toestel afgeven aan onze koerier zullen we eerst het toestel geheel antibacterieel afnemen. Het toestel voelt weer helemaal als nieuw.

Android telefoon reparatie aan huis

Repear neemt echt ieder toestel onder handen, en dat is vooral bij Android smartphones belangrijk. Er zijn namelijk honderden modellen en merken van Android telefoons op de markt. Zo kan je bij ons terecht voor:

  • Samsung Galaxy reparatie
  • Huawei reparatie
  • Motorola reparatie
  • LG smartphone reparatie
  • Sony smartphone reparatie
  • Oneplus reparatie
  • En nog veel meer

Want niet alleen grote merken maar ook de onbekende smartphones kunnen door ons vanuit voorraad gerepareerd worden. Scherm reparaties, screenprotectors op maat, oplaadpoort vervangen en meer, allemaal binnen 3 uur geregeld.

Omdat wij geloven in kwaliteit maken wij bij Repear alleen gebruik van originele onderdelen. Zo kopen wij geen namaak onderdelen en werken wij alleen met officiële reparatie kits die door fabrikanten zelf geleverd worden. Hierop krijg je natuurlijk de volledige 18 maanden garantie van Repear zelf. Gaat het gerepareerde onderdeel binnen 18 maanden kapot, dan repareren wij het gewoon weer. Maar zoals je kan zien aan onze 100% tevreden reviews, komt dit maar zelden voor.

iPhone reparatie aan huis

Bij ons kan je ook terecht voor alle iPhone reparaties aan huis. Dit werkt hetzelfde als alle andere Haal en Brengservice opdrachten. Je plant een afspraak in, onze koerier komt langs, en jouw toestel wordt binnen 3 uur gerepareerd weer teruggebracht.

Er is echter één groot verschil ten opzichte van andere telefoon reparaties: Apple biedt zelf geen originele onderdelen zoals schermen aan voor reparaties. Zelfs als je zelf jouw iPhone naar een Apple reparatie punt stuurt krijg je eigenlijk altijd een tweedehands ‘gerepareerd’ toestel terug waar jouw data op wordt overgezet.

Repear vindt dat dit anders moet! Daarom bieden wij voor onze iPhone reparatie in Amsterdam 2 keuzes: Reparatie met originele onderdelen die wij van andere iPhones krijgen, of reparatie met speciaal gekeurde Repear iPhone onderdelen van ons eigen merk.

De eerste optie is simpel: wij krijgen soms toestellen binnen met een ernstig defect dat niet te repareren is. Bijvoorbeeld waterschade waarbij de reparatie duurder zal worden dan een nieuw toestel. Jammer, want bijvoorbeeld het scherm kan nog 100% als nieuw werken. Wij halen dit soort toestellen helemaal uit elkaar en meten ieder onderdeel door. Pas wanneer onze technici 100% zeker zijn dat het onderdeel letterlijk niet van nieuw te onderscheiden is in functie en kwaliteit gaat het naar onze reparatie opslag.

De tweede optie zijn wij ontzettend trots op. Wij zijn namelijk mogelijk de eerste in Nederland die dit kan bieden: ons eigen merk iPhone onderdelen. Wij laten namelijk iPhone schermen maken die niet van nieuw te onderscheiden zijn. Dit zijn geen namaak schermen, maar kwalitatieve schermen die aan dezelfde scherpe eisen worden onderheven als Apple zelf dat doet.

Nu zijn wij als reparatie winkel in Amsterdam hier ontzettend trots en enthousiast over, maar wij kunnen ook snappen dat jij als klant bedenkingen kan hebben. Immers, ‘niet-originele’ onderdelen hebben niet altijd de beste naam. Daarom bieden wij ook hier gewoon de volle 18 maanden garantie op, net als bij originele onderdelen. Dat klopt, bij ons krijg je 3x zo lang garantie op ons eigen merk onderdelen als onze concurrentie durft te geven op originele onderdelen. Dat is de zekerheid en kwaliteit die je van Repear kan verwachten.