TOESTEL LATEN REINIGEN BIJ REPEAR

Smartphone worden dagelijks heel veel gebruikt. Thuis, op het werk, maar ook buiten. En juist omdat jouw smartphone veel meemaakt raden wij aan om jouw toestel te laten reinigen. Repear in Amsterdam beschikt over professionele apparatuur om niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant van het toestel schoon te maken.

Op die manier blijft het toestel niet alleen glanzend en vrij van bacteriën, je zorgt er ook nog eens voor dat stofschade voorkomen wordt.

EEN SCHONE SMARTPHONE GAAT LANGER MEE

Iedereen weet dat waterschade een groot probleem is voor smartphones. Maar wist je dat stof nog schadelijker kan zijn? Juist om deze reden zijn duurdere smartphones voorzien van water- en stofdichtheid. De zogenoemde IP-waardes bestaan uit twee cijfers. Het eerste cijfer gaat over de waterdichtheid, terwijl het tweede cijfer oordeelt over de stofdichtheid.

Nu kan je misschien denken, wat maakt stof en vuil nou helemaal uit? Even met een doekje eroverheen en het is weer schoon. Dit klopt voor oppervlakkig vuil, maar na lang gebruik hopen stof, vet en andere viezigheid zich op in de kieren van de smartphone. Hierdoor kan bijvoorbeeld de telefoon minder goed warmte kwijt. Oververhitting kan dan sneller plaatsvinden, vooral in de warme zomer.

TELEFOON LATEN SCHOONMAKEN VOOR KOOP OF VERKOOP

Wil jij jouw telefoon verkopen aan iemand anders? Dan wil je natuurlijk wel een schoon toestel overhandigen. Het omgekeerde gebeurd ook: je koopt een tweedehands toestel via het internet, maar deze blijkt heel vies te zijn!

Een telefoon reinigen is de oplossing in beide gevallen. Repear maakt jouw toestel schoon binnen 1 uur tijd, zodat jij direct weer door kan met een toestel dat als nieuw, voelt, ruikt en straalt

foto reinigen

ALTIJD EEN SCHOON TOESTEL BIJ REPEAR REPARATIES

Wanneer wij een smartphone ter reparatie binnenkrijgen zorgen wij er altijd voor dat het toestel schoongemaakt wordt. Dit zit inbegrepen bij de reparatie, en vinden wij een essentieel onderdeel van onze service. Wanneer jij jouw toestel na een schermreparatie, batterij vervangen of andere reparatie weer op komt halen ben je er zeker van dat het toestel antibacterieel behandeld is.

ALTIJD BIJ REPEAR:

RE-PEAR_ICON_LAAGSTE-PRIJS-GARANTIE_ORANJE-GROEN_100x100

LAAGSTE PRIJS
GARANTIE

laatste-technieken

Altijd de laatste
technieken

gereinigd

TOESTEL HYGIENISCH
GEREINIGD

garantie

18 MAANDEN
GARANTIE