Valschade smartphone reparatie bij Repear

val schade 1

Het gebeurd ons allemaal wel eens: je let even niet op, en ineens is je telefoon gevallen. Gelukkig gaat dit de meeste keren goed en zonder schade. Maar juist die ene keer dat er wel valschade is, is het probleem.

Valschade is vaak de meest extreme vorm van beschadiging die een smartphone op kan lopen. Dit komt omdat er in veel gevallen niet één maar meerdere onderdelen schade hebben opgelopen.

Wij bij Repear in Amsterdam zijn de eerste hulp voor alle vormen van valschade, van een gebroken scherm tot een gehele nieuwe behuizing. Op deze pagina vind je meer informatie over valschade, wat je er zelf aan kan doen, waar je op moet letten en bovenal: wat Repear voor je kan betekenen. Wil je direct vandaag nog geholpen worden? Vul dan jouw gegevens in, dan regelen wij de rest!

Hier moet je op letten bij valschade

In essentie is valschade heel simpel vast te stellen: Jouw telefoon valt en heeft vervolgens schade dat het eerst nog niet had. Wat juist belangrijk is, is zelf te kijken welk type schade er heeft plaatsgevonden.

Valschade valt 99% van de tijd onder één of meerdere van de volgende categorieën:

  1. Schermschade; denk aan barsten, zwarte vlekken en krassen.
  2. Schade aan de smartphone behuizing.
  3. Gebarsten of beschadigde achterkant van het toestel.
  4. Interne schade, het toestel werkt niet meer goed.

Is alleen de achterkant beschadigd, dan hoeft het beeldscherm waarschijnlijk niet vervangen te worden. Bekijk onze prijzenlijst om alvast een idee te krijgen wat jouw smartphone valschade reparatie gaat kosten.

Heeft jouw toestel een gebarsten scherm of gebarsten achterkant? Dan is het uitermate belangrijk dat het toestel niet in aanraking komt met water. Barsten en breuken laten namelijk water door, wat voor grote schade intern in de telefoon kan leiden. Dit geldt ook voor waterdamp, dus pas bijvoorbeeld op in de badkamer.

Meer weten? Lees onze blog en kennisbank voor meer informatie over valschade, waterschade en meer.

Waarom je voor Repear kiest

Repear is de favoriete smartphone reparatie winkel van Amsterdam. Neem dat niet van ons aan, maar van onze honderden tevreden klanten en reviews. Om ervoor te zorgen dat ook jij onze volgende tevreden klant wordt bieden wij een aantal zekerheden:

Razendsnelle reparaties
Zodra je bij ons in de winkel langskomt zal een ervaren technicus jouw toestel grondig inspecteren. Hierbij stellen wij in een korte tijd een compleet schaderapport op met ons advies betreffende de reparatie. Het hangt natuurlijk af hoeveel er gerepareerd moet worden aan valschade, maar gemiddeld zijn wij binnen 1 tot 3 uur klaar hiermee! Dus wacht lekker in onze winkel met een kop koffie, of loop een rondje door het centrum van Amsterdam. Je staat hoe dan ook binnen de korste keren weer buiten met een smartphone die weer werkt als nieuw.

Alleen originele en kwalitatieve onderdelen
Wanneer wij repareren willen wij er zeker van zijn dat jouw smartphone weer jarenlang mee kan gaan. Daarom maken wij gebruik van originele onderdelen die wij rechstreeks via fabrikanten zoals Samsung inkopen, of onderdelen waarvan wij 100% zeker zijn dat ze deugen.

Gewoon 18 maanden garantie
Zelfs met originele onderdelen en professionele technici is er geen garantie dat een reparatie ook na lange tijd nog goed is. Veel van onze concurrenten geven daarom slechts een paar maanden garantie op reparaties. Daar doen wij bij Repear niet aan. Bij ons krijg je gewoon 18 maanden complete garantie! Blijkt de reparatie in anderhalf jaar tijd toch niet 100% goed te zijn? Wij doen het kosteloos over.

Kies zelf wat je wil
Tijdens valschade kan de gehele telefoon beschadigd raken. Maar dit betekent niet dat jij perse de hele telefoon gerepareerd wilt hebben. Natuurlijk is een gebarsten scherm vervelend, maar een klein deukje in het frame zit niemand in de weg.

Daarom ben je bij ons vrij om te kiezen wat je wel en niet gerepareerd wilt hebben. Wel het scherm vervangen, maar de achterkant met rust laten? Geen probleem. Gewoonweg alles repareren? Wij doen het direct! Bij ons is de klant altijd koning.

ALTIJD BIJ REPEAR:

RE-PEAR_ICON_LAAGSTE-PRIJS-GARANTIE_ORANJE-GROEN_100x100

Laagste prijs
garantie

RE-PEAR_ICON_ZORGVULDIG-DESKINDIG-REPARATIE_ORANJE-GROEN_100x100

Origineel gecertificeerde onderdelen

RE-PEAR_ICON_HYGIENISCH-GEREINIGD_ORANJE-GROEN_100x100

TOESTEL HYGIENISCH
GEREINIGD

RE-PEAR_ICON_18-MAANDEN-GARANTIE_ORANJE-GROEN_100x100

18 MAANDEN
GARANTIE