Smartphone waterschade reparatie

Waterschade telefoon

Is jouw smartphone in het water gevallen? Heb je per ongeluk een drankje over jouw Samsung, iPhone of ander toestel gegaan? Waterschade zit in een klein hoekje, zelfs voor de meest voorzichtige eigenaren.

Daarom staat Repear in Amsterdam voor je klaar met de meest geavanceerde smartphone waterschade reparatie service van Nederland. Onze technici weten precies waar ze op moeten letten en wat er nodig is om jouw toestel zo goed mogelijk te redden.

Bij ons ben je vrij om te kiezen hoe en wanneer je een reparatie wilt hebben, maar wij raden je in het geval van waterschade aan om zo snel mogelijk een afspraak te maken.Vul jouw gegevens in of neem contact met ons op via de telefoon, Whatsapp of mail. Wij helpen je graag persoonlijk verder met al je vragen over waterschade en waterschade reparatie.

Water telefoon

Dit moet je direct doen als jouw telefoon waterschade heeft

Waterschade kan niet alleen voor schade leiden aan telefoon onderdelen, het water zorgt voor kortsluiting en roest op de chips binnen in het toestel. Daarom is het essentieel om direct de telefoon uit te zetten en niet aan de lader te leggen. Voorkom alle vormen van stroom en elektriciteit, en breng het toestel zo snel mogelijk naar een gespecialiseerde technicus zoals Repear.

Waterschade reparatie is voor eigen risico

Bij Repear zijn we er zeker van dat we 99% van de smartphone problemen zonder fouten op kunnen lossen. Dit geldt echter niet voor waterschade reparatie. Pas wanneer wij een smartphone openmaken en ieder onderdeel door hebben gemeten kunnen wij vaststellen wat de schade is, en of het toestel nog te redden is. Houd hier rekening mee en weet dat sommige toestellen met waterschade simpelweg niet te redden zijn.

Bestanden redden met waterschade

Zelfs als een toestel ernstig is beschadigd door waterschade zijn bestanden vaak nog te redden! Dankzij de specialistische apparatuur in onze werkplaats kunnen wij vaak foto’s, documenten en andere bestanden zelfs van verdronken toestellen redden. Maak een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie.

Zelf meer leren over waterschade

Telefoon waterschade is een moeilijk onderwerp om in één artikel geheel te omvatten. Daarom hebben wij meerdere teksten hierover geschreven, specifiek voor smartphone merken maar ook algemeen over waterdichtheid, reparaties en wat je zelf kan doen in het geval van waterschade.

ALTIJD BIJ REPEAR:

RE-PEAR_ICON_LAAGSTE-PRIJS-GARANTIE_ORANJE-GROEN_100x100

Laagste prijs
garantie

RE-PEAR_ICON_ZORGVULDIG-DESKINDIG-REPARATIE_ORANJE-GROEN_100x100

Origineel gecertificeerde onderdelen

RE-PEAR_ICON_HYGIENISCH-GEREINIGD_ORANJE-GROEN_100x100

TOESTEL HYGIENISCH
GEREINIGD

RE-PEAR_ICON_18-MAANDEN-GARANTIE_ORANJE-GROEN_100x100

18 MAANDEN
GARANTIE