Werken bij Repear

Help jij ons om de grootste onafhankelijke aanbieder in smartdevice reparaties te worden?

Repear is op zoek naar professioneel en enthousiast talent in de tech- en detailhandel. Ben jij een vingervlugge techneut of een gedreven retailspecialist? Dan hebben wij mogelijk de droombaan voor jou.Wij zijn opzoek naar echte doorpakkers die de extra stap willen zetten om onze klanten 100% tevreden te krijgen. Bekijk onze actuele vacatures of stuur ons jouw CV en motivatie.

Het team

Het team van Repear bestaat inmiddels uit meerdere smartdevice specialisten. Dagelijks zijn onze specialisten opzoek naar de beste ervaring voor de klant. Het team denkt in de ervaring van de klant. Het toestel wordt niet zomaar gerepareerd, maar wordt een nieuw leven in geblazen. Verder bestaat het team uit een operationale manager, een marketingteam die voor de content zorgt en de klantenservice die de kwaliteit van Repear waarborgt.

Niet zomaar en reparatiestation

Repear is niet zomaar een smartphone reparatiewinkel in Amsterdam. Wij zijn de marktleider in kwaliteit en service. Dat wil zeggen dat wij iedere dag tot het uiterste gaan om snelle en kwalitatieve reparaties te leveren die voldoen aan de hoge normen en eisen van de Repear standaard.

Monteur worden bij Repear (M/V)

Bij Repear vinden wij oprecht dat er geen mooier beroep is dan smartphone monteur. Het is de combinatie van een specialistisch precisiewerk en creatief denkvermogen. Iedere kapotte smartphone, tablet of smartwatch is net wat anders. Het vraagt ervaring, inzicht en kwaliteit om de klant op een zo goed mogelijke manier te kunnen helpen. Gelukkig helpen wij jou om uit te bloeien tot een volwaardig monteur met interne trainingen en cursussen. Hierbij leren we je de kneepjes van het vak en brengen we je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de tech industrie met betrekking tot reparaties.

Wat wij zoeken in een Repear monteur:

 • Iemand met affiniteit en interesse in de smartphone, tech en reparatie-industrie.
 • Iemand die oplossingsgericht kan denken en ook zeker actie durft op te pakken.
 • Een teamplayer met een professionele instelling.

Waarmee je een streepje voor hebt:

 • MBO-denkvermogen
 • Ervaring met het repareren van smartphones, tablets en wearables.

Wat wij onze monteurs bieden:

 • Een marktconform en bovengemiddeld loon.
 • Extra verdiensten door bonussen en incentives
 • Een plek om jezelf uit te groeien als expert binnen je vakgebied.
 • Een gedreven team dat altijd voor je klaarstaat.
 • Interne opleidingen en cursussen om jezelf door te ontwikkelen.
 • Een geweldige werkplek in het hartje van Amsterdam.
 • Toegang tot de nieuwste en reparatie apparatuur.
 • Je wordt onderdeel van het meest professionele reparatieteam van Nederland.

Andere functies bij Repear

Wij zijn niet alleen op zoek naar enthousiaste monteurs, maar ook echte teamplayers die Repear kunnen versterken met kennis, inzet en een brandend verlangen om onze klanten te helpen. Bekijk ons huidige aanbod aan open vacatures hieronder:

Op dit moment heeft Repear geen vacatures openstaan. Denk jij de vaardigheden of visie te hebben die wij bij Repear niet mogen missen? Stuur ons dan een mail en vertel ons wat jij voor ons kan betekenen.

winkel-2

Waarom je juist voor Repear kiest

Heel veel klanten kennen Repear al als de meest betrouwbare en betaalbare gsm reparatie service van Amsterdam en omstreken. Maar wist je dat wij ook geliefd zijn onder onze collega’s door heel Nederland. Wanneer een winkel zelf een smartphone probleem niet kan repareren schakelen ze Repear in om dit op te lossen.

Leuk om te weten, maar wat zijn nu precies de voordelen voor jou?

Altijd razendsnelle reparatie
Op een enkel geval na zijn er geen reparaties die wij niet ter plekke op kunnen lossen, dit geldt natuurlijk ook voor scherm reparaties. Onze technici hebben jouw smartphone vaak al binnen één uur compleet voorzien van een nieuw scherm.

Professionele onderdelen van de hoogste kwaliteit
Wij geloven dat kwalitatieve onderdelen de standaard moeten zijn voor iedere reparatie. Daarom zijn al onze schermen van de hoogste kwaliteit. Het zijn de onderdelen die zelfs onze meest kritische monteurs zelf zouden gebruiken wanneer hun smartphone kapot zou gaan. Je hoeft ons hier niet op onze blauwe ogen te geloven want:

Gewoon standaard 18 maanden garantie
Bij Repear doen wij niet aan kleine lettertjes of excuses, je krijgt gewoon 18 maanden garantie op jouw scherm reparatie. Blijkt er naar een paar maanden (of zelfs anderhalf jaar) na dato dat het scherm toch niet goed gerepareerd is? Dan zullen wij dit gratis voor je repareren.

Complete keuzevrijheid
In onze winkel is de klant echt koning. Daarom heb jij alle vrijheid om te kiezen wat er gerepareerd wordt en wat dit gaat kosten. Wil je een origineel Apple scherm voor je iPhone reparatie of ons eigen betrouwbare merk? Wil je ook de krassen op de achterkant repareren of alleen het scherm? Wil je een kopje koffie tijdens de reparatie of gewoon lekker de stad in? De keuze is helemaal aan jou.

Denk je na de analyse ‘ik wil toch liever geen scherm reparatie’? No hard feelings, je krijgt gewoon je smartphone weer mee.

Gratis screenprotector
Wanneer je jouw gerepareerde smartphone weer in je handen hebt wil je deze zo krasvrij mogelijk houden. Daarom krijg je van onze een gratis professionele screenprotector ter waarde van ruim €30. Wij snijden deze precies op maat zodat je een complete schermdekking hebt.

We bieden zelfs een haal en brengservice
Woon of werk jij in Amsterdam? Dan bieden wij tegenwoordig een haal en brengservice. Maak een afspraak met ons en vraag om deze service. Eén van onze koeriers haalt jouw toestel op, wij repararen het, en brengen het weer terug bij jou. Handig als je op kantoor zit, maar natuurlijk ook ideaal voor een telefoon reparatie aan huis.

Vul je gegevens in en plan een afspraak

Meer weten over onze specifieke iPhone, Samsung en andere schermreparaties? Klik dan op de link die past bij jouw toestel. Wil je direct jouw toestel laten repareren? Vul jouw gegevens dan in via onze online tool, dan plannen we een reparatie in waarmee jij zo snel mogelijk weer kan genieten van een telefoon die als nieuw werkt.