Zakelijke oplossingen

Een greep uit onze klanten

REPEAR1_KLANT_6
REPEAR1_KLANT_2
REPEAR1_KLANT_3
REPEAR1_KLANT_5
REPEAR1_KLANT_4
REPEAR1_KLANT_1

Waarom bedrijven voor Repear kiezen

Wij zijn de eerste keuze voor veel grote en kleine bedrijven in Nederland, en specifiek rondom Amsterdam. Zo werken wij met Makro, HTC Group en meer. Geen wonder, Repear biedt namelijk veel voordelen ten opzichte van andere zakelijke smartphone reparatie services:

Professionele en gespecialiseerde monteurs
Wij geloven dat vakmanschap en vakkennis essentieel zijn als het gaat om zakelijke smartphone reparatie. Of u binnen uw bedrijf nou gebruik maakt van Apple’s iPhones of van Android toestellen zoals Samsung smartphones, wij hebben gespecialiseerde monteurs in dienst die echt alles weten van ieder toestel.

Zo kunnen wij niet alleen schermreparaties doen en software problemen oplossen, zelfs de meest complexe problemen zoals moederbord reparaties worden bij ons binnenshuis aangepakt. Hierdoor bent u er zeker van dat het probleem verholpen wordt.

Wat maak ons zo bijzonder

Binnen 1 uur weer bereikbaar
Smartphone problemen komen nooit op een goed moment, dit geldt dubbel in de zakelijke wereld. Een gebarsten scherm, waterschade, smartphones die niet meer opstarten of zijn vastgelopen. Dit zijn allemaal problemen die wij dagelijks onder handen nemen.
Om onze telefoon reparatie zakelijk zo soepel mogelijk te laten verlopen zorgen wij ervoor dat onze zakelijke klanten binnen 1 uur een gerepareerde smartphone hebben die klaar is voor gebruik.
Mocht er sprake zijn van een uitzonderlijke reparatie die echt niet binnen 1 uur afgehandeld kan worden? Of heeft u direct een werkende smartphone nodig om weer met uw zaken verder te gaan? Repear verzorgt moderne leentoestellen waar u gebruik van kan maken. Op die manier hoeven uw zaken nooit stil te staan.

Vast contactpersoon
Een van de grote frustraties waar bedrijven mee te maken krijgen wanneer ze op zoek zijn naar telefoon reparatie zakelijk is het trage contact met de reparatieservice. Dit komt omdat het merendeel van de deze zaken niet beschikken over de capaciteit of kennis om bedrijven adequaat bij te staan.
Repear weet als geen ander hoe frustrerend dit is. Daarom werken wij niet alleen met de beste smartphone en telefonie specialisten van het land, wij wijzen voor iedere zakelijke klant een vast contactpersoon aan. Op deze manier weet u met wie u te maken heeft, en weet ons contactpersoon precies wat uw wensen zijn.

zakelijk-1

Alles op 1 factuur
Eén van de redenen dat Repear razendsnel groeit binnen de zakelijke sector is dat wij meedenken met de klant. Zo handelen we niet alleen razendsnel, we zorgen er ook voor dat het papierwerk zo overzichtelijk mogelijk is. Daarom leveren wij onze facturen geheel compleet, zodat u het totale kostenplaatje gemakkelijk op 1 factuur heeft staan.

Staffelprijzen
Repear is actief op de zakelijke en particuliere markt. Als zakelijke klant geniet u bij ons echter van vele extra voordelen. Zo bieden wij ondernemingen en organisaties speciale handelstarieven. U bent dus verzekerd van de beste service voor de laagste prijs.

Databehoud
Uw data is één van de belangrijkste bezitten van uw bedrijf. Daarom gaat Repear hier niet alleen heel zorgvuldig mee om, wij doen er ook alles aan om de data op uw smartphone te redden. Ongeacht hoe moeilijk de reparatie is, wij proberen altijd uw data te behouden. Op die manier raakt u nooit belangrijke gegevens kwijt en kunt u na de reparatie direct weer verder met waar u mee bezig was.

zakelijk-2
zakelijk-3

ALTIJD BIJ REPEAR:

RE-PEAR_ICON_LAAGSTE-PRIJS-GARANTIE_ORANJE-GROEN_100x100

Laagste prijs
garantie

RE-PEAR_ICON_ZORGVULDIG-DESKINDIG-REPARATIE_ORANJE-GROEN_100x100

Origineel gecertificeerde onderdelen

RE-PEAR_ICON_HYGIENISCH-GEREINIGD_ORANJE-GROEN_100x100

TOESTEL HYGIENISCH
GEREINIGD

RE-PEAR_ICON_18-MAANDEN-GARANTIE_ORANJE-GROEN_100x100

18 MAANDEN
GARANTIE